الان داشتم تو اخبار دست و پای قطع شده بچه های مظلوم غزه رو میدیدم هرروز دارن کلی کشته و مجروح میدن بیگناه دارن دارن کشته میشن چقدر شرایط سختی دارن هرروز بمب و موشک چقدر دلم سوخت واقعا قلب آدم به درد میاد بخدا😢
با خودم گفتم واقعا اونی که الان هنوز داره از اسرائیل طرفداری میکنه چه قدر باید پست فطرت و عوضی باشه اصلا بعید میدونم اسمشو انسان بشه گذاشت...
دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
ن گل منجنگ واسه دو طرف ویرانگره. درسته طرفین ضعیف تره بیشتر صدمه میبینه ولی خب جنگو بزارن کنار صلح ک ...
والا دلشون واسه این همه کولبر توی کشور خودمون نمیسوزه که چجوری زجر میکشن و آخر نیروهای مرزی بهشون تیر میزنن
دلشون واسه سیستان و بلوچستانیا نمیسوزه که حتی شناسنامه ندارن
الان توی آفربقا هم کلی بچه از گرسنگی میمیرن ولی به کتف اینا نیست
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوب این دیگه به ما مربوط نیست بحث کشتن بچه های بیگناه بود که همه بچه های دنیا بی گناهن
آره همه ی بچه های دنیا بیگناهن ومن هیچ وقت نمیگم به ما چه تقصیر سیاستمدارهاست یا اینکه خوب از کشورشون برن بیرون و دو دستی تقدیم دزدها و غارتگرها کنن تا بچه هاشون کشته نشه همه جا اون قاتل ها محکوم هستن هر بچه ای هرجای دنیا باشه من براش اشک میریزم و سنگدلانه رفتار نمیکنم و لا اقل تو کامنتم نمی نویسم خوب به ماچه
والا دلشون واسه این همه کولبر توی کشور خودمون نمیسوزه که چجوری زجر میکشن و آخر نیروهای مرزی بهشون ...
والا
بچه تو ایرانو میزارن سر راه کسی نمیگ طفلی
عرب پرست نباشیم .منک خودمو درگیر جنگ اینا نمیکنم بزنن همو بکشن وقتی خودشون دلشون واسه خودشون نمیسوزه ما چ کنیم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شاید دلشون واسه مردم خودشون سوخته که زیر فشار تحریما دارن له میشن
منظورم اینه اینا همش سیاسته.تا دو روز پیش خودشون جررر میدادن حالا مذاکره میکنن...اون بچها واقعا دارن از بین میرن ولی اونجا هم بازی سیاسی خودشو داره و خدا لعنت کنه کسی که این نقشه سیاسی رو کشید تو غزه و این مردم دچار خاک و خون کرد....
آره همه ی بچه های دنیا بیگناهن ومن هیچ وقت نمیگم به ما چه تقصیر سیاستمدارهاست یا اینکه خوب از کشورشو ...
آخه کاری از دست ما برنمیاد
سیاستمدارای خود کشورها باید جنگو تموم کنن
ببین چند ساله میجنگن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
تا بوده همین بودهدو تا کله گنده دعوه میکننمردم صدمه میبیننخودشون سالم می موننهمیشه مردم گناه دارن، ب ...
دقیقا
حداقل دو طرف باید باهم گفتگو کنن با جنگ و دعوا که چیزی حل نمیشه بعد یه عده میان اسمشو میزارن جهاد در راه خدا
چه جهادیه که فقط با جنگ حل میشه و کودکانو به کشتن میدن
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁 گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد