2777
2789

🥲لطفا معرفی کنید 

در مورد فلسفه هم باشه بد نی 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا واسه رسیدن به عشقم دعا کن خیلی دارم از دوریش اذیت میشم خیلی دلتنگشم🥺 تونستی یه صلوات بفرست لطفا به منم بگو منم از ته دل دعات کنم💞

اوستا

خیلی ممنون میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدی؟

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا واسه رسیدن به عشقم دعا کن خیلی دارم از دوریش اذیت میشم خیلی دلتنگشم🥺 تونستی یه صلوات بفرست لطفا به منم بگو منم از ته دل دعات کنم💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب تو مبحث عرفان شعرای بزرگی وجود داره که فارسی زبونن

مولانا و عطار و حافظ درآمدشونن

یا شاه نعمت الله ولی

ولی خوب مبتدی نیستند

سطحتون چقده؟

برای فلسفه هم زیاد هستند 

و باز هم بحث مبتدیه مطرحه

خوب تو مبحث عرفان شعرای بزرگی وجود داره که فارسی زبوننمولانا و عطار و حافظ درآمدشوننیا شاه نعمت الله ...

بله می‌دونم ما تو تاریخ ادبیات ایران عارف زیاد داشتیم و شعر هایی که در مورد عرفانه رو میخونم واقعا لذت میبرم 

اما خب شعر تحلیلش یکم سخته برای کسی خوبه که ادبیاتش خیلی خوب باشه برای همین کتاب می‌خوام 

سطحم هنوز پایینه درسته خیلی چیزا می‌دونم و تحقیق و تجربه کردم اما تنها کتاب با همچین ژانری فقط ملت عشق خوندم 

کتابهای متافیزیک هم خوندم ولی علمی که انسان و کاملا مجزا از خدا نشون بده برام جالب نیست برای همینه دیگه سمت مطالب متافیزیک هم نرفتم 

کلا کتابی می‌خوام که اطلاعات جالبی توش باشه و همه چیو به خالق وصل کنه 

بله می‌دونم ما تو تاریخ ادبیات ایران عارف زیاد داشتیم و شعر هایی که در مورد عرفانه رو میخونم واقعا ل ...

خوب مشکلتون در واژه هاست

یه کتاب دارم تحت نام ۳۶۵ روز در درس مولانا نخوندمش ولی واژه هاش ساده ست و شعرای مولانا رو شرح میده

میتونین بخونیدش بنظرم

بله می‌دونم ما تو تاریخ ادبیات ایران عارف زیاد داشتیم و شعر هایی که در مورد عرفانه رو میخونم واقعا ل ...

یه سوال

شما کتاب ملت عشق رو‌خوندید پس بنابراین میدونین منظور از آینه بودن یه فرد برا دیگری چیه

من حقیقتش دنبال یه نفرم تو راه حقیقت گفت و گو کنیم و آینه هم باشیم و ایراد نظریات هم رو بیان کنیم

موافق گفت و گو هستید؟

اگه تاپیک های منتشر شده منو بررسی کنید پیش از مطرح کردن این نکته باشما اصلا من قبلش در جست و جوی چنین فردی بودم