2777
2789
عنوان

لباس زیر مشترک

297 بازدید | 22 پست

من و دوستام چند روز پیش رفتیم استخر 

اونجا برای اینکه سوار سرسره های آبی بشی باید یه چیز ضخیمی شبیه شورت می پوشیدی 

اونو مشترک خریدیم. یعنی نوبتی تن می کردیم میرفتیم سرسره. 

الان من خیلی نگرانم. با اینکه روی مایو می پوشیدیم ولی محیط خیس بود نگرانم زگیل تناسلی بگیرم. 

زگیل چند روز بعد خودشو نشون میده؟ امکانش هست من اینجوری بگیرم؟ 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا میخریدی گاهی صرفه جویی این مدلی گرون تموم میشهان شالله که چیزی نیست

🥲🥲🥲

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

نه بابا مگه دوستات زگیل دارن

نمیدونم که 

ولی متاهلن. شوهر یکیشون هم میدونم متعهد نیس

عزیزم مامانت چطوره

علائم خیلی بد بودن. من فکرم سراغ چیزای بد میرفت. 

ولی خداروشکر دکتر گفت با یه عمل خوب میشه 

خدایا شکرت 😍

چه کاریه دختر. اصلا از چیز مشترک استفاده نکن هیچوقت

هی من گفتم برم یکی بخرم گفتن خودتو لوس نکن 

نمیدونم که ولی متاهلن. شوهر یکیشون هم میدونم متعهد نیس

دیگه کاری بود که کردی ولش کن

خانوادت خوبن؟

۵صلوات برا سلامتی خانوادت تقدیم بهت❤

#فلسطین_مظلوم🇰🇼شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》