2777
2789

خیلی دوست دارم بیخیال باشم واقعا چطوری میشه نه ازتعریف کسی خوشحال وشاد شد ونه ازانتقادش ناراحت ؟ چطوری میشه به این مرحله رسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه روانشناس میگفت نه از تعریف بقیه خوشحال شو نه از انتقادشون ناراحت چون اگر تورو خوب ببینن صرفا خوبی از خودشونه و برعکس اگر تورو بد ببینن اونم مربوط میشه به باطن خودشون

میشه رسید ب این مرحله

مرحله خوبیه از این ب بعد کسی چیزی گفت خوب فک کن بعد خدتو باور داشته باش مثلا صابکارم بهم گف کثیف من خودم میدونم ک نیستم اصلا ناراحت نشدم و گفتم باشه ما کثیف😂

میشه رسید ب این مرحلهمرحله خوبیه از این ب بعد کسی چیزی گفت خوب فک کن بعد خدتو باور داشته باش مثلا صا ...

ولی اینو باید میگفتی صابکار سابقم، یا صابکار خدابیامرزم😐

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بنظر من یه حدی از حساسیت نسبت به انتقاد و تحسین طبیعیه بالاخره آدمیم احساسات داریم ضمن اینکه این انتقاد ها بعضا میتونه منجر به تغییرات مثبتی در ما بشه...

اما این موضوع کی آسیب میزنه ؟ اینکه تو مدام دنبال تشویق باشی یا از انتقادات اینقدر سرخورده و افسرده بشی که نتونی کارت رو درست انجام بدی

انسان نمیتونه نسبت به همه تعریف‌ها و تکذیب های دیگران کاملا بی تفاوت باشه . فقط این رو در نظر بگیر که گوینده در کجای زندگی شما قرار داره و شما در کجای زندگی اون قرار داری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگر به اختلال شخصیت اسکیزوئید مبتلا بشی 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خویشتندار بودن 

خودسازی انجام بدین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود