2777
2789
عنوان

مردی که سوداش دیپلمه بعد میره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 191 پست
تحصیلات خیلی مهمه مخصوصا وقتی خانم تحصیلات درست حسابی داره و شاید بخواد مهاجرت کنه اگر منم دیپلم بود ...

حالا چی شده مگه ..یعنی الان میگی طرف حق نداشته حتی پیشنهاد بده خواستگاری کنه؟؟ اگه دیدگاهتان اینه ک خودت هم عزیزم  برا ازدواج و زندگی مشترک آمادگی نداری ‌.خودتو اصلاح کن

سابقه عقد ناموفق دلیل بر بد بودن پسرنیست..شاید ایراد از نامزدش بوده.شاید باهم نساختن...این روزها خیلی ازپسرها بجای درس خوندن میرن دنبال شغل ازاد وبازار کار وپول....ولی اگز خانواده پسراز نظر مالی وفرهنگی  خیلی پایینتر باشن یا دختر شغل بالایی داشته باشه اون وقت بله پسر خوش اشتها هست

پارسا پسرمامان😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ها هستن که تحصیلات واسشون مهم نیست و تفاوت سنی هم که زیاد نبود.خواستگاره دیگه، یه درخواستیه ،دختر میتونه بنا به شرایط و اولویت های خودش قبول کنه میتونه هم نکنه. بنظرم ربطی به پرو بودن نداره

خوب دختر نباید اجازه بده اصلا آقا بره خواستگاریش، آقا دو سه جا خواستگاری دختر سطح بالا بره همون اول اگه نه بگن آقا هم به خودش اجازه نمیده خواستگاری دختر سطح بالا بره. این دخترا هستن که آقایون و پررو کردن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
حالا چی شده مگه ..یعنی الان میگی طرف حق نداشته حتی پیشنهاد بده خواستگاری کنه؟؟ اگه دیدگاهتان اینه ک ...

والا الان شرایط آقا و خانم برعکس بود نود درصد تو اینجا میگفتن چ خانم پررو ای تشریف داره 

در نهايت اگر دختر جوابش منفى بود ميتونه بگه نه چرا پرو باشه حالا چون ديپلمه آدم نيست حالا نيست كه او ...

والا همون تاپیک پربازدیدارو نگاه کنین زنه دوتا پسر نوجوون داره رفته صیغه یه پسر مجرده چندین سال از خودش کوچکتر تقریباهمسن پسرش شده کاربرا چقد بهش عزت و احترام میدادن ولی این بدبخت تو عقد جدا شده بهش میگن پر روعه😂

ببین منم با شرایط خوب ارشد داشتم و کارمند رسمی یه مورد داغون اومد خواستگاریم بعدش روانشناس بهم گفت برا مردا خواستگاری سنگ مفت گنجشک مفته..  گفت اتفاقا بعضی مردا با همین روش ازدواج های خوبی میکنن و بعضی زن ها خر میشن خامشون میشن

حالا چی شده مگه ..یعنی الان میگی طرف حق نداشته حتی پیشنهاد بده خواستگاری کنه؟؟ اگه دیدگاهتان اینه ک ...

عزیزم ایشون درس خونده از خیلی چیزا زده تا درس بخون تا هرکسی ب خودش اجازه نده بره خاستگاریش شاید شرایط این اقا برای شما خوب باشه ولی برا ایشون نه

معیارها باتوجه ب سن و تحصیلات و شرایط خانوادگی فرق میکنن 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

واقعا وقتی با این معیار ازدواج کنیم ( سن و تحصیلات) و فاکتورهای مهمی مثل اخلاق و تعهد و.. ول کنیم ای ...

فقط اینو نگو. چون اخلاق واقعی حداقل یکسال بعد از عروسی معلوم میشه  پس حداقل شغل و درآمد رو درنظر بگیرید که اگه اخلاق نداشت کاملا بازنده نشید. اینو از من باتجربه بشنوید.

شغلش چیه؟

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

خب یه ذره فکر کنه بعد بره خواستگاری الان زن ها با همچین شرایطی بخوان میگن چقدر پررو

اسی حالا بذار یچی بگم ..با توجه ب ازدواج خواهر برادرام ک همه شون مثلا تحصیلات بالا دارن با همسرانشون ...ولی اصلا تحصیلات بالا ملاک زندگی شیرین و خوب نیس ...تو بگو آدم باشه شعور داشته باشه اخلاقش خوب باشه و برا همسرش احترام قائل باشه ...خیلی کم پیش میاد ایده آل پیدا کنی ولی اولویت تحصیلات نیس 

تحصیلات ملاک نیست الان که مدرک گرفتن از آب خوردن راحت تره😐همه لیسانس و ارشد رو دارن اغلب هم بیکار

۸ سال هم اوکیه 

ولی عقد ناموفق خب تامل برانگیزه

و اینکه پسرا کلا اعتماد به نفسشون خداس فقطم بخاطر نوع تربیت مزخرف ماست که پسر رو از دختر بالاتر میبینیم و بد تربیت میکنیم دخترامون بی اعتماد بنفس و اغلب خودشونو کم میبینن پسرا برعکس

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕