2777
2789
عنوان

تغییر رفتار خانواده شوهر

319 بازدید | 20 پست

سلام منو شوهرم به یه چیزی معترض بودیم بعد به گوش دامادشون رسید از گروه خانوادگی لفت داد مادرشوهرم حالا آره کینه میشه باعث جدایی بچه ها میشه فلان . بعد شوهرم به دامادشون پیام داده گفته مشکلی نداریم منم به خواهرشوهرم زنگ زدم حالا مادرشوهرم باز از ما طلبکاره.نظرتووون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سعی کن خودتون درگیر مسایل نکنی شوهرت هرچقدر بگه خواهر مادرش چیزی نمیگن و زود فراموش میکنن ولی از تو یه کلمه بشنوند از کاه کوه میسازن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
سعی کن خودتون درگیر مسایل نکنی شوهرت هرچقدر بگه خواهر مادرش چیزی نمیگن و زود فراموش میکنن ولی از تو ...

ما تویه ساختمونیم با مادرشوهرم ورودی مادرشوهرم با من جداس طبقه بالا رو که راه پله یکیه سوئیت زدن برای خواهرشوهر بزرگم سرویس بهداشتی ما توی راه پلس حالا میخوان بالا رو اجاره بدن به پسرخواهرشوهردومیم پریشب ما خونه بودیم دختروپسره نه زنگی نه دری اومدن رفتن بالا ما اعصابمون خورد شد گفتیم مارو آدم حساب نمیکنن یهو منو شوهرم لباس نامناسب داشتیم چی فلان حالا داماده قهر کرده بعد شوهرم که خیلی گلایه کرد از حرفش ناراحت شدن هیچی منم به مادرشوهرم گفتم ما تعجب کردیم از شما کا به ما نگفتی بچه ها میخوان بیان بالا بعد میگه حالا که شما رو ندیدن وااااا حتما باید میدیدن تا ما اعتراض کنیم کلا مادرشوهرم دامادشو خیلی تحویل میگیره با منم خوبه ولی اونا قهر میکنن من قهری نیستم براشون مهم نیست.

ما تویه ساختمونیم با مادرشوهرم ورودی مادرشوهرم با من جداس طبقه بالا رو که راه پله یکیه سوئیت زدن برا ...

عزیزم حق داری من در کل گفتم موضوع رو نمیدونستم که...سعی کن با اونا هم زیاد درد دل نکنی درب ورودی هم از داخل باز بشه بیرونی فقط کلید باشه سخته

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
به نظرم ادمایی که به خاطر یه صحبت ساده خونوادگی از گروه خانوادگی لفت میدن بسیار بچه ان و ذره ای نبای ...

اصلا کلا عادت داره ناراحت میشه از شوهرم یا باجناقش لفت بده بدم اومد مرد گنده الان من تا به حالا ار مادرشوهرم یا خواهرشوهرام حرف شنیدم ناراحت شدم از گروه لفت ندادم اینو بلدن ناراحتیشونو بروز بدن.

حرص میخورم خواهر

تا میتونی تو هیچ واکنشی نشون نده نه خوب نه بد 

ابدا دخالت نکن 

پس فردا شوهرتم میره تو تیم اونا بعد تو حرص میخوری ک وا شوهرم خودش معترض بود

تو این مواقع اتفاقا میرفتی از عمد لباس نامناسب میپوشیدی تا شوهرت خودش بره با خانوادش دعوا

اصلا کلا عادت داره ناراحت میشه از شوهرم یا باجناقش لفت بده بدم اومد مرد گنده الان من تا به حالا ار م ...

توهم اگه این کارو نکنی و بروز ندی 

به عنوان جلیقه ضد گلوله ازت استفاده می کنند همه جا تا کم میارن ب تو شلیک میکنن