2777
2789
عنوان

اینستا شده دارلرحمه بهشت زهرا

514 بازدید | 37 پست

اکسپلور شده خبرای کشت و کار تجاوز قتل زنان دختران مرگ بلاگر معروف محدثه

فوتی های تصادفات مریضا

چه وضعیه بخدا

همینجوریش هر روز به یاد مرگم😕

الانم همه بعد مرگ تازه بلاگر میشن

هرکی منو دید تو رو نفرین کرد✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

اطلاع رسانی دیگه

اخه خیلی زیاد شده هر روز خبر مرگ و میر هر چقدرم رد میکنی باز بعدی میاد 

هرکی منو دید تو رو نفرین کرد✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از بس این خبر ها رو میخونم طی روز ناراحت میشم شبها کابوس میبینم نمیتونم بخوابم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اینستا جو بدی داره یه مدته کلا پاک کردم از گوشیم.فقط یوتیوب استفاده میکنم

موافقم اصلا اینستا واسه من یکی که اومد نداشت

اخه خیلی زیاد شده هر روز خبر مرگ و میر هر چقدرم رد میکنی باز بعدی میاد

خب چون میبینی بیشتر نشون میده بر عکس من چون بچم خیلی میره تو ماینکرافت و گرنی فقط از اینا میاره😅😅😫😫😫

موافقم اصلا اینستا واسه من یکی که اومد نداشت

ربطی نداره از این ب بعد اینا رو ک میبینی بزن رد بشه نبین یا مثلا تو سرچ بنویس کلیپ رقص و تولد و عروسی بعد از یک مدت اکسپلورت اینایی که میبینی و لایک میکنی رو نشونت میده

منم از بس این خبر ها رو میخونم طی روز ناراحت میشم شبها کابوس میبینم نمیتونم بخوابم

اره ناخودآگاه توجه آدم هم جذبش میشه ببینه چه اتفاقی براشون افتاده اصلا وضعیت اینستا خیلی داغون شده انگار رفتی قصال خونه