2777
2789

من یه چند باری هم اینطوری شدم  طوری که نه دستم میتونم تکون بدم نه پامو نه حتی میتونم چشمامو باز کنم شنیده بودم اگه اسم الله رو بگی میتونی بلند سی اما هر چقدر تلاش کردم نتونستم بگم تا اینکه درست تو همون لحظه اذانو داد   و تونستم بیدار شم😭😭😭

تموم شد دیگه اروم باش 

بختک مثلا خوابه اما با حس واقعی ترش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی وحشتناکه نمیتونی بیدار شی😭😭

منم خیلی تجربش کردم میدونم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره خیلی بده من قبلنا حداقل میتونستم چشمامو باز کنم ایندفعه اینم نتونستم

همش با خودم میگم اینایی که گردن ب پایین فلج میشن چیکار میکنن طفلی ها

انگار همیشه یه بختک رو وجودشونه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀

خیلی وحشتناکه نمیتونی بیدار شی😭😭

هوووووف، زجرآور ه

ببین عزیز چند تا کارو انجام بده

سعی کن همیشه ی سنجاق قفلی ب لباس زیر ت بزنی

و داشته باشی

موقع زدن هم بسم الله حتما بگو

موقع خواب بالای سرت قرآن بزار و ی چاقوی فلزی

زیر بالشتت

ذکر زیاد بگو، 

آهان ،موقع خواب ب هیچچچچچچچچ وجه

تکرار میکنم ب هیچ وجه. طاق باز نخواب

این خیلی مهمه

و اینکه من زمانی ک مولا علی رو صدا میزدم

نجات پیدا میکردم 

امتحان کن

جن که نیست با بسم الله و الله گفتن رفع شه، اصلا ربطی ام نداره، حالا اگه آدم خودش با گفتنش اون لحظه بتونه آرامش بگیره بحثش جداست 

اسم علمیش فلج خوابه 

برو گوگل راجع بهش بخون، متوجه میشی چیه

منم بچه که بودم خیلی اینجوری میشدم 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیلی بده منم بختک گرفتم حسش اینه که هیچ تکون نمیتونی بخوری و احساس میکنی یه چیز خیلی سنگین روت نشسته مثل یه سنگ خیلی بزرگ افتاده باشه روت و احساس خفگی میکنی انگار داره گلوت رو فشار میده 

دلیلشم اینه من قبلا شبا که میخابیدم خیلی خونه رو تاریک میکردم طوری ک چشامو باز میکردم جز تاریکی چیزی نمیدیدم یک روزنه نور نبود 

وقتی با شب خواب بخوابی یا مکقه خواب فضای خونه طورباشه که توی تاریکی هم چشمت اشیا رو ببینه بختک به هیچ عنوان نمیاد سراغت 

این فکر میکنم یه انرژی خیلی بده بخاطر تاریکی  زیادو ما بهش میگیم بختک

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

از نظر علمی بهش میگن فلج خواب .زمانی اتفاق میوفته که مغز زود تر از اعضای بدن بیدار و هوشیار میشه .و ...

نه اصلا اینطور نیست  من علتشو خودم کشف کردم تو تاپیکا گفتم من اتفاقا اون شب نه استرس داشتم همیشه هم شبا زود میخابیدم 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏