2777
2789

خدایییی مهربونممممم ای مهربان ترینننن دنیا مگه تو نمیگی من بن ده هام رو ازاد افریدم که محدود نباشن عشق من 

پس چرا من برای هر رفتنی باید از شوهر اجازه بگیرم هزار جور دعوا کنمممممم اخه خدای خوشکل من 

مگه تو نمیگفتی من بنده هام اشرف مخلوقاتنننننن 

اخه اشرف مخلوقققق باید تو زندان سپری کنه 

صدای منو میشنوییی؟؟؟؟؟؟ 

منو دریابببببب دریابببببببب😪😪

شماها چی ؟ 

شوهراتون احازه میدن یا کلا اجازه میگیرید یا محدودتون میکنند ،؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این از شانس هست که ازدواج کردن اولش نشون نمیده بعد زندگی مشترک البته گفتم شانس بعضی ها اینجوری میشه و همسر تبدیل به زندان بان شخص میشه برای بعضی ها هم شوهر میشه یه مرد خوب و عاقل که کاملا درک داشتن همسر و همسر داری را بلد هست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این از شانس هست که ازدواج کردن اولش نشون نمیده بعد زندگی مشترک البته گفتم شانس بعضی ها اینجوری میشه ...

اره واللااا از شانسه ادمه یکی انقدر خوشبخت و پولدارر میشن با ازدواج یکی هم شوهرش معتاد میشه خیانت میکنه محدود میکنه میگم اخه مگ میشه