2777
2789

خانوادش آدم بدی نیستن و خیلیم اعتبار دارن و خوش اخلاق

یه بحثی شد راجب ی مسئله ای

گفت من زمانی تو رو از خواهر و مادرم بیشتر دوست دارم که اونا رو اندازه من دوست داشته باشی 

اگر بد ترین آدما باشن اگر بدترین فحشا رو بهت دادن نباید حرفی بزنی تو با زدن یدونه حرف حتی اگر از جونمم بیشتر دوستت داشته باشم دیگه اون دید قبل رو نسبت بهت ندارم🤦🏻‍♀️😖

همه مردا اینطورین؟

من آدمی نیستم که بی احترامی کنم به کسی واقعا،حتی بدی هم کنه بهم باور نمیکنم کسی بهم بدی کرده

مثلا امروز ی نمونش بود بعد ۲۰ سال صبر بیست سال تحمل تونستم جواب مادربزرگم و عمه هامو بدم چون مامانم داره جدا میشه و مقصر اونان 

و یک کلمه مامانم به بابام گفت اگر به اونا بیشتر اعتماد داری بگو بیان اینجا برات خونه داری کنن 

میگه مامانتم اشتباه کرده اینطوری گفته بابات بهش برخورده به عنوان یه مرد اینو میگم 🤦🏻‍♀️

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد❤️✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرد اگه مرد باشه اجازه نمیده مادر و خواهرش به زنش توهین کنن

میدونم ک آدم منطقی هست

ولی با این حرفش شک کردم 

آخه یعنی چی اگر فحش به مرده هاتم بده مامانم سکوت گن 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد❤️✨️

وا میخام صدسال اینجوری دوسم نداشته باشه

من محاله بذارم کسی بم توهین کنه و سکوت کنم ک فقط بخواد یکی دوسم داشته باشه

شوهر من میدونه نباید دخالتی کنه تو دعواهام با خونوادش چون منو میشناسه ک الکی بی احترامی نمیکنم ب کسی 

نمیدونم شاید یه روزی... شایدم هیچوقت.. 

میدونستی همسرت یک طور حساسیت شدید نسبت به خانواده اش داره و اگه یک جمله بگی همیشه حس میکنه حسودی یا یه وایو بد ازت تو ذهنش هست نمیدونم اسمش کینه هست یا چی ولی زجر آورن بنظرم حساسیتشون

میسازم گردش خورشید را