2777
2789
عنوان

شما بودین عذر خواهی میکردین

68 بازدید | 10 پست

دو سه سالی با هم صحبت میکردیم 

هربار مثلا احساسی ‌و محبت امیز حرف میزد اما صحبت جدی نمی شنیدم در نهایت گفت میخوام با خانوادم در موردت صحبت کنم اما حس میکردم تهش مبخواد بگه مخالفن چون همش میگفت دامادش از قومیت ما بوده و اتفاقات تلخی رو براشون رقم زده و مادرش عجیب استرس میگیره وقتی اسمشو میشنوه در نهایت گفت مامانم بار بهم ریخت ‌و تا مرز سکته رفت و گریه کرده گفته توام میخوای مث خواهرت بیچاره مون کنی منم چیزی نگفتم فقط گفتم پس تمومش کنیم حالا ‌که تهش ازدواج نیست اون راضی نمیشد ولکن نبود ولی یبار من فقط واسه اینکه ته دلشو بدونم چخبره عمدی گفتم خب ما که قرار نیست ازدواج کنیم توام تهش برمیگردی شهر خودت همین که اوکی شد اوضاع ازدواج میکنی این وسط من چی ؟ هیچی دیگه لابد باید برم پی زندگیم سکوتی به معنای تایید حرفام داشت که منم دیگه تحمل نکردم خیلی بد باهاش حرف زدم البته عادت داشت به تندی هام ولی اغلب به جا بود تند شدنم به نظر خودم 

در بعد چندین بار دیگه جوابشو ندادم و اونم چندبار پیگیر شد ولی دیگه خبری ازش نشد حدودا یک ماهه ، اما راستش عذاب وجدان گرفتم خیلی وقتا بخاطر من کاری انجام داده بود و من انگار پر توقع شدم اگه اون همچین برخوردی میکرد محال بود بگذرم ازش ولی اون می خندید تعریفمم میکرد به هر حال ادم ناپاک و مزاحم و بدی نبود بابت ابن چیزا ناراحت شدم ایکاش بد حرف نمیزدم

بنظرتون عذر خواهی کنم ازش ؟

اصلا نفهمیدم چی به چیه اینجا که کسی نمیشناسدت خب واضح تر بنویس دیه 

بعدم تا دنیا دنیاس مخالفت خانواده پسر از نظر من یعنی مخالفت خود پسر بقیه اش حرف مفته

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اصلا نفهمیدم چی به چیه اینجا که کسی نمیشناسدت خب واضح تر بنویس دیه بعدم تا دنیا دنیاس مخالفت خانواده ...

بد حرف زدم باهاش 

انگار خوردش کردم 

یکم عذاب وجدان گرفتم نمیدونم عذر خواهی کنم یا نه

منم همینو گفتم در واقع انگار خودشون نمیخوان میندازن گردن خانواده از این حرفا خوشم نیومد 

بنظر من باید از خداش می بود واقعا تو خوابم نمی دید اصلا زندگیشون نابود بود به زبون هی تعریف و تمجید و بود کارش 

و ابراز علاقه اما در عمل مامانم مخالفه و نمیشه داداشم میگه تو کجا این دختره کجا بشین سرجات 

اصلا اگه بیام خانواده تو عمرا قبول کنن

در نهایت توقع داشت تا وقتی اون زن می گیره یا من ازدواج می کنم باهم در ارتباط باشیم 

که من اعصابم نکشید از این مزخرفات انگار حس میکردم منو علاف خودش کرده و فقط با کلمات بازی میکنه و دیگه هر چیزی از دهنم دراومد گفتم 

حالا یاد خوبیاش و تندی خودم افتادم گفتم عذر خواهی کنم یا نه بنظرتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بد حرف زدم باهاش انگار خوردش کردم یکم عذاب وجدان گرفتم نمیدونم عذر خواهی کنم یا نهمنم همینو گفتم در ...

همین که پاره نکردیش خیلیه خودتو دریاب که بعدها تروما نشه به روحت آسیب نبینی از اینکه بیشتر جررر ندادیش 

همین دیه دخترا احساساتی ان ، عذر خواهی کنی چرا نگرفتت طرف سشعر گفته و اهانت کرده باهات باشه ولی ناموسش نباشی تا  بعد بره رو کار یکی دیگه 🙄😐 خوبی ؟ چیزی میزنی ؟ توهینشو نفهمیدی واقعا؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

همین که پاره نکردیش خیلیه خودتو دریاب که بعدها تروما نشه به روحت آسیب نبینی از اینکه بیشتر جررر نداد ...

حالا انقد عصبی نباشید😅اخه اونم میخواس من با اون شرایط ازدواج نمیکردم که ادم بدی نیس بنده خدا خانواده درستی نداره وگرنه مزاحمت و ناپاکی نداشته که 

نه باباپاکی و جوونی و انرژیت رو صرف یه آدم سرراهی نکنو فقط ب ازدواج فک کناونم دیده کف دستشو خوندی دی ...

من اصلا نمیخواستمش حتی جوابشم درست حسابی نمیدادم خودش برا خودش فاز ازدواچ داشت حس کردم زیادی خوردش کردم وگرنه که خودمم میدونم انرژیمو نباید حیف کنم یه لحظه حس کردم زیادی بی انصافم گفتم نظر بقیه رو هم بدونم

حالا انقد عصبی نباشید😅اخه اونم میخواس من با اون شرایط ازدواج نمیکردم که ادم بدی نیس بنده خدا خانواد ...

ربطی به خانواده نداره خودش آدم درستی نیست ، پسرا مثل دخترا نیستن ، اونا یه ریشه و شاخه جدا می تونن باشن ، اگه دیدی پسری تو ک و ن خونوادشه اون یعنی بر اساس قانون بقا جنس نر ضعیفی محسوب میشه و برای هیچ ماده ای جذاب نیست 

ربطی به خانواده نداره خودش آدم درستی نیست ، پسرا مثل دخترا نیستن ، اونا یه ریشه و شاخه جدا می تونن ب ...

خودش ادم خوبیه ولی خانواده خوبی نداره در واقع و البته خودشم بی عرضه س پدر مادرش هرردو اعتیاد دارن و از کار افتاده من فقط به چشم همکار خوب دیدمش وگرنه که اصلا بهم نمیایم و شدنی نیس ازدواج کنیم

خودش ادم خوبیه ولی خانواده خوبی نداره در واقع و البته خودشم بی عرضه س پدر مادرش هرردو اعتیاد دارن و ...

پدر و مادرش هر دو اعتیاد دارن؟ !خودش بهت گفته مامانو بابام معتادن ؟؟؟

پدر و مادرش هر دو اعتیاد دارن؟ !خودش بهت گفته مامانو بابام معتادن ؟؟؟

اره هر دو اعتیاد دارن کلا اوضاع خانواده ش داغونه ولی خودش و برادرش اعتیاد ندارن خودش که خیلی ادم سالمیه همه ازش تعریف میکنن البته کسی شرایطشو نمیدونه