2777
2789
عنوان

دیدید همیشه برادر ارث خواهر خورده

218 بازدید | 21 پست

من خواهر شوهرم ارث شوهرم رو خورده

خدایا کرمت رو شکر

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الحمدالله شوهرم تک فرزنده بابام هم به جز یه خونه و یه ماشین حقوق چیزی نداره😂😂😂

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍                      تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕                           عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍

خواهرشوهرمنم چندسال پیش پدرشوهرم ی کم مریض حال شد دعوا کرد ارث منو بدین باباش بنده خدا وصیت نامه نوشت گفت خیالت راحت باشه تو جمع گفت مبارکم باشه لی لی لی 😅😅

بعدم اصرارداشت منو جاریم امضا کنیم من گفتم امضا نمیکنم  

خواهر شوهر های منم این نقشه دارن کور خواندن مادر شوهرم بیشتر نقشه ها کشیده به شوهرم نرسه شوهرم همچین بزننشان نفهمند از کجا خوردندپدرشوهر بیچاره خیر ندید از دست زنش ماراهم میخواد مثلا اذیت کنه نمیدانم پسرش بلایی به سرش ودخترهاش میاره نگو

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

مال بابام برعکس بوده طفلی بابام چون مظلوم عمه م ارثش بالا کشیده 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

چطوری

پدرشون کلا به دخترها ارث نداده زیاد ولی به شوهرم بیشتر از بقیه پسرا داده چون مجردم بوده کوچکترین پسر خیلی خرج کرده برای خانواده خیلی 

خلاصه یه خونه ای داده به شوهرم تو شهر کوچیک چون شوهرمم جوونیهاش خیلی خرج اون خونه کرد 

بعد خواهر شوهرم هم چون اونجا میومده تعطیلات گفته بزار منم یه اتاق ببندم تو این حیاط

نقشه اماده بوده قرار بوده یه اتاق ببنده فقط 

یه دعوایی پیش میاد شوهرم قهر میکنه دیگه یه مدت اونجا نمیریم بعد یه مدت که رفتیم دیدیم تو همین مدت خواهر شوهرم کاخ ساخته خونه دو خواب حیاطشم جدا کرده جای ماشین

بخدا واقعیته  

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

تا بوده برادر خورده

من خودم برادرم ارثم رو خورد

خواهر شوهر های منم این نقشه دارن کور خواندن مادر شوهرم بیشتر نقشه ها کشیده به شوهرم نرسه شوهرم همچین ...

دقیقا مادرشوهر منم همین بود دختراش ییشتر دوست داشت زورشم فقط به شوهر من میرسید از این بکنه بده بهشون