2777
2789

یه کسیو قبلا بنا  به دلایلی باهاش به مشکل خوردم و ارتباط بهم خورد ، اشتباه از اون بود ولی منم خیلی بد برخورد کردم و خواستم ازش عذر خواهی کنم بابت برخورد تندم اما خب همه چیو حذف کرده بودم بعدا که ایدیشو از دوستم گرفتم زدم رو ایدی می گفت ایدی یافت نشد یه همچین چیزی دقیق یادم نیست 

الان می بینم با یه اکانتم اخرین بازدیدش لست سین هست 

با یه اکانت دیگه م ساعت دقیق اخرین بازدیدش میوفته 

میشه بگین چرا اینجوری میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون اکانتت که ساعت اخرین بازدیدش میوفته خودت بازش گذاشتی که بقیه اخرن بازدید تورو ببینن پس توهم میتونی اخرین بازدید اونارو ببینی 

ولی اون اکانتت که میزنه اخرین بازدید به تازگی،خودت واسه بقیه بستی که اخرین بازدید تورو ببینن پس توهم نمیتونی اخرین بازدید بقیه رو ببینی

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

بلاکی

نه بلاک باشه میزنه اخرین بازدید خیلی وقت پیش

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

اون زمان بلاک کرده بوده که رو ایدیش میزدم پیدا نمیشد؟

نه بلاکم باشی و بزنی رو ایدیش بازم برات میاره ولی پروفش ببرات خالیه و اخرین بازدیدش میزنه خیلی وقت پیش

اینجور که تو گفتی بلاکت نکرده

اون زمان بلاک کرده بوده که رو ایدیش میزدم پیدا نمیشد؟

نه اونموقع شاید اشتباه میزدی ایدیشو یا یه گزینه ای هست تو تنظیمات میزنی کسی که مخاطبت نیس نتونه تلگرامتو پیدا کنه پس تو هم جزو مخاطباش نبودی که نتونستی پیداش کنی

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
اون اکانتت که ساعت اخرین بازدیدش میوفته خودت بازش گذاشتی که بقیه اخرن بازدید تورو ببینن پس توهم میتو ...

ببین برا من تو هر دو اکانت every body هست 

اونم هر دو اکانت منو داشت قبلا 

اما الان یکیشو میزنه لست سین ریسنتلی 

اون یکی رو ساعت میندازه مثلا ۱۱ 

نه اونموقع شاید اشتباه میزدی ایدیشو یا یه گزینه ای هست تو تنظیمات میزنی کسی که مخاطبت نیس نتونه تلگر ...

ببین ایدیشو دوستم برام فرستاد 

میزدم رو ایدیش ارورمیداد میگفت پیدا نشد اما الان با هر دو اکانتم میشه 

در حالیکه وضعیت انلاین بودنش با دوتا اکانتم متفاوته 

یکیش ساعت میوفته اون یکی نه ممکنه یکی از شماره هامو نداشته باشه ؟ 

کدومشو نداره ؟ 

ببین برا من تو هر دو اکانت every body هست اونم هر دو اکانت منو داشت قبلا اما الان یکیشو میزنه لست سی ...

احتمالا یکی از شماره هاتو داره و لست سینو واسه مخاطباش باز گذاشته ،و اکانتی که شمارشو نداره لست سینش برات نمیوفته

احتمالا یکی از شماره هاتو داره و لست سینو واسه مخاطباش باز گذاشته ،و اکانتی که شمارشو نداره لست سینش ...

یعنی اون اکانتی که شمارشو سیو نداره  برام ساعت میوفته ؟ 

و برای کل مخاطباش لست سین هست ؟

بازم عجیبه برام 

اگه اینجوریه 

چرا یهو همزمان با هر دو اکانت ایدیش قابل سرچ هست برام در حالیکه زمان انلاینی جفتش فرق داره 

یعنی اون اکانتی که شمارشو سیو نداره برام ساعت میوفته ؟ و برای کل مخاطباش لست سین هست ؟بازم عجیبه بر ...

نه واسه مخاطباش میوفته که اخرین بار کی انلاین بوده و اکانتی که واست میوفته یعنی شماره اون اکانت تورو داره

ربطی نداره الان ایدیش برای هرکسی قابل سرچه چه اون طرف شماره تورو داشته باشه چه ندشته باشه