2777
2789

سلام خانما من کتاب ایین نامه رو یک دور خوندم تستای ایین نامه که صفحه ‌ش زرد رنگه هم خوندم دو سه تا سوال داخلش غلط بود و اینکه یکم بعضی جاهای کتاب رو فراموش کردم اما تستایی که خوندم رو کامل بلدم توصیه ای ندارید؟ شما کتاب خوندید یا تست؟ سوالا چجوره؟

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط سوال خوندم و دفع اولم قبول شدم

سوال دانلود کردید یا از اموزشگاه گرفتید؟

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

خود آموزشگاه ی پی دی اف داد گفت سوالا جواب همینا هستن بخونمنم خوندم بار اول قبول شدم

ندارید سوالات رو؟ چه سالی امتحان دادید؟

نمونه تست ها ازمون هستش ، تو اینترنت بگردید شاید پیدا کردی ، با خوندن اونا خیلی راحت قبول میشی

همونا رو خوندم اما باز نگرانم سوالا از اونجا نیاد بعضی قسمتای کتاب خیلی فراره با اینکه کتابو خوندم 

منم یکشنبه هفته بعد امتحان دارم

اینجا تاپیک زدم یه نفر سوالا رو فرستاد برام

همون زرد رنگ ها

تا جایی که خوندم جواباش درست بوده به نظرم

همینو میخوام بخونم یه دورم سرعت ها و حق تقدم ها رو مرور کنم کتاب نمیخونم

منم یکشنبه هفته بعد امتحان دارماینجا تاپیک زدم یه نفر سوالا رو فرستاد برامهمون زرد رنگ هاتا جایی که ...

تو تاپیکتون لینکش هست؟