2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والاچندسال پیش بچه م مریض بود خونمون حاشیه شهربوداون وقتاشوهرم سرکاربود برادرشوهرم اومد دنبالم جلو نشستم تمام همسایه ها تو کوچه داشتن از فروشنده دور گرد خرید میکردند دیدن من جلونشستم فرداش می گفتن وای چقدر زشت جلونشستی بایدعقب مینشستی تاچندوقت یه سره میگفتن

ببین در کل بستگی به صمیمیت و رابطتتون داره ولی خب ب نظرم ب واسطه ی کارتون یعنی صمیمی نشدین منظورم تون صمیمت نیستا همون یخ اب شدنه و البته بستگی به فرهنگ خانوادگیتون هم داره که کلا این مدل مسایل چطوری باشه

عزیزم اگه مرد باشع ک‌کلا نمی‌شینم باهاشون صددرصد شوهرم راضی نیست حالا بستگی ب شرایط شما داره و بنظرم پشت بشینید ربطی به راننده و آژانس اینا هم ندارع شما فقط همکارید نسبت دیگه ای ندارید 

ببین در کل بستگی به صمیمیت و رابطتتون داره ولی خب ب نظرم ب واسطه ی کارتون یعنی صمیمی نشدین منظورم تو ...

یه رابطه کاملا رسمی داریم 

ولی خشک نیستم کلا من 

بگو بخند هم نمیکنم 

استخون قورت داده هم نیستم 

دقیقا مدل حرف زدنم جوریه که انگار دارم با معلمم حرف میزنم 

نمیدونم

دوست ندارم جلو بشینم