2777
2789
عنوان

روز پنج پریودی یچیزی دیدم😭

220 بازدید | 8 پست

ببخشید بابت عنوانم هرچی‌تاپیک زدم هیشکی نیومد اگه کسی اطلاعی در مورد مشکل من داره ممنون میشم راهنماییم کنه خیلی استرس دارم  

من تو روز پنج پریودم فولیکول ۲۲ میل داشتم بعضی جاها میگن بزرگه تبدیل به کیست میشه من سابقه کیست نداشتم تاحالا 

بعضی جاها هم میگن تا ۳۰‌ میرسه و خوبه 

اینم بگم این ماه به شدددت گرمیجات و زعفرون و سیاهدونه و این چیزا خوردم میتونه از این باشه؟ چیکار کنم استرس گرفتم این ماه میتونم اقدام کنم یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکرکردی خوردن گرمیجات برات معجزه میکمه؟

تو نینی سایت یسری چیزا رو دیدم گفتن برای باردار شدن خوبه اونارو خوردم مثل دوسین(عسل و سیاهدونه)و فلفل سیاه آسیاب نشده ناشتا 

گردو دمنوش

دنبال معجزه نبودم فقط کمک کنه باردار بشم الان مشکلم سایز فولیکولمه

تو نینی سایت یسری چیزا رو دیدم گفتن برای باردار شدن خوبه اونارو خوردم مثل دوسین(عسل و سیاهدونه)و فلف ...

همون دوسین که میگی  برای همه مناسب نیست

گرمی زیادی هم نتیجه عکس میده.

اگر میخوای طب سنتی استفاده کنی از طبیبش کمک بگیر طبق شرایط بدنی بهت بگه.

چیزیم میخوای بخوری باید ۵سیکلت بخوری تا ۱۵