2777
2789

ما نزدیک دو ساله ازدواج کردیم و هفت ماهه شوهرم مهاجرت کرده و منم چند ماه دیگه بهش ملحق میشم

کلا ارتباط با دوست رو برای من منع کرده ولی خودش برای خودش اوکیه 

میگه خارج از محیط کلاست با کسی حرف نمیزنی نمیگی نمی‌خندی من با تو فرق دارم و باید توی اجتماع باشم و گرگ باشم ولی تو باید تمام عشق و زمانت رو بذاری برای شوهرت و توی جامعه تو ساده ای و گولت میزنن و ازت سواستفاده میکنن و تنها دوستت باید من باشم بعدم گفت قدیمیا حق داشتن رو زن دست بلند میکردم اونا هم پاشونو از گلیمشون درازتر نمیکردن و به حرف شوهر گوش میکردم

اینو بگم بچه ها تا زمانی که پیش هم بودیم اصلا اهل چنین حرفایی نبود و خودشم تشویقم میکرد سنمونم کمه من ۲۴ اون ۲۷ ولی مثل مردای ۵۰ ساله داره حرف میزنم و از وقتی مهاجرت کرده جای اینکه دیدش بازتر بشه بدتر شده 

خیلی تعجب کردم از رفتارش میگه من حق دارم کنترل کنم چون باید زندگیمو حفظ کنم ولی تو این حقو نداری

خیلی گیج شدم انگار یه آدم دیگه شده کلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو وظیفه مرد هم اینه دهنشو در برابر زن ببنده :

همشم تهدیدم می‌کنه که ناراضی هستی از زندگیم برو بیرون بعد وقتی چند ساعت جوابشو نمیدم زنگ خونوادم میزنه و معذرت خواهی می‌کنه ولی وقتی دوباره بحث تفریحات من میاد وسط وحشی میشه

شیوه‌ی مرد سالار ها همین بوده 

که زنشون رو در پستو نگه داری کنن و بهش احساس ناکافی بودن و کامل نبودن رو بدن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

همشم تهدیدم می‌کنه که ناراضی هستی از زندگیم برو بیرون بعد وقتی چند ساعت جوابشو نمیدم زنگ خونوادم میز ...

اعتراض نکن تا بتونی از این کشور بری اعتراضت بزار برا بعد رفتن کاراش از عمده میخواد تو دست بکشی ازش حواست جمع کن 

وقتی میگه تو نباید رفیقی داشته باشی توعم نزار اون رفیق داشته باشه همه چی باید دوطرفه باشه

بهش گفتم میگه من مردم باید تو جامعه باشم و ارتباط داشته باشم که بتونم تو رو خوشحال نگه دارم

وقتی میرن خارج بعضی چیزارو میبینن دیدشون عوض میشه

منم دوست پسر سابقم خارج بود اینطور شده بود 

از بس که زنا اونجا میرفتن هر غلطی میکردن بدبختا میترسن 

میگفت دوستم ازدواج کرد 

زنش بعد اینکه اومد خارج ازش طلاق گرفت رفت با یکی دیگه

از یه جهاتی اونام حق دارن