2777
2789
عنوان

یبوست و هموروئیددرجه 2

105 بازدید | 13 پست

نزدیک یکسال زایمان کردم درگیر یبوست شدم

دیروز اندوسکوپی و کلونسکوپی باهم. انجام دادم 

گفت هموروئیدگرفتی دارم از درد میمیرم

یکسال درگیر یبوستم تا خوب نشه هموروییدم هست

چیکارکنم خوب بشم خسته شدم

کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه ممنون میشم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

اینجور یبوستها درمان نداره ،منم از وقتی یادمه گرفتارشم ..همون سر زایمان هم همورویید گرفتم هم یبوست ..همش رعایت میکنم  لعنتی ..یه روز ملین نخورم دوبار یبس ..البته منظورم غیر داروییه ..آلو ،لواشک و ‌‌‌

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اینجور یبوستها درمان نداره ،منم از وقتی یادمه گرفتارشم ..همون سر زایمان هم همورویید گرفتم هم یبوست . ...

از زندگی افتادم دیگ🥹

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زندگی افتادم دیگ🥹

حالت و میفهمم ..الان زمان دفع اگه درد داری پماد بیحسی بزن ..متخصص زنان برام تجویز کرد ..وگرنه گریه میکردم همیشه زمان دفع ..یوقتا ناچار شدی قرص سیلاکس بخور ..یا سنا دم کن ..مثلا هفته ای دوبار ..من میخوام برم بخرم هفته ای  دوبار استفاده کنم ..چون اینجوری وابستگی هم نمیاره گیاهی هم هست..تو آب ولرم رو به گرم بشین ..روی آجر گرم هم بشین خیلی موثر

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حالت و میفهمم ..الان زمان دفع اگه درد داری پماد بیحسی بزن ..متخصص زنان برام تجویز کرد ..وگرنه گریه م ...

ممنون ازراهنمایی هات عزیزم

سنا میگن طولانی مدت خوب نیست

@niniyar لطفا پاک کنید

ساعت حذف تاپیک

𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚

𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝

شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام 

الان مشکل تون رو دیدم

من خودم درگیرش بودم 

همورویید شدید 

ببخشید با گریه دفع میکردم

ولی فقط یه چیزی خوبم کرد

یه نفر که خدا حاجت دلش رو بده تو همین نی نی سایت

گفت یه بسته کپسول ویتامین ای بخر 

روزی یه دونه رو سوراخ کن و فشار بده تا مواد داخلِ کپسول بیاد روی انگشتت و مواد رو کمی داخل مقعد و بیرون مقعد بمال 

یعنی فقط چند تاش رو استفاده کردم خوب خوب شدم 

در حالی که چند ماه بود گریه میکردم 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

حالت و میفهمم ..الان زمان دفع اگه درد داری پماد بیحسی بزن ..متخصص زنان برام تجویز کرد ..وگرنه گریه م ...

واسه همورویید یه راه درمانی به استارتر گفتم که واقعا عالیه 

به شما هم میگم

من خودم درگیرش بودم 

همورویید شدید 

ببخشید با گریه دفع میکردم

ولی فقط یه چیزی خوبم کرد

یه نفر که خدا حاجت دلش رو بده تو همین نی نی سایت

گفت یه بسته کپسول ویتامین ای بخر 

روزی یه دونه رو سوراخ کن و فشار بده تا مواد داخلِ کپسول بیاد روی انگشتت و مواد رو کمی داخل مقعد و بیرون مقعد بمال 

یعنی فقط چند تاش رو استفاده کردم خوب خوب شدم 

در حالی که چند ماه بود گریه میکردم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام الان مشکل تون رو دیدممن خودم درگیرش بودم همورویید شدید ببخشید با گریه دفع میکردمولی فقط یه چیزی ...

سلام عزیزم ممنونم از پاسخ دهیت

یعنی برای درمان یبوستتون موثر بود؟؟ 

خوب شد یبوستتون

سلام عزیزم ممنونم از پاسخ دهیتیعنی برای درمان یبوستتون موثر بود؟؟ خوب شد یبوستتون

نه واسه درمان هموروییدم خوب بود 

یبوستم بخاطر قرص کدیین هست که میخورم اگه قرص نخورم یبوست ندارم ولی همورویید یعنی موقع دفع مدفوع درد شدید میکشیدم مقعدم زخم بود و با بدختی دفع میکردم 

مواد داخل کپسول رو که مالیدم اونجام خوب شدم

واسه همورویید یه راه درمانی به استارتر گفتم که واقعا عالیه به شما هم میگممن خودم درگیرش بودم همورویی ...

عزیزدلم لطف کردی گلم ..من هموروئیدم خیلی سال گذشته و الان درد ووهیچ مشکلی ندارم،همون سالها پیش روغن ویتامین ای هم میزدم ،اون اوایل اذیت میشدم واسه همین گفتم به اسی هم بگم  ..مشکل اصلی من یبوست هر از گاهی هست  که همیشه تغذیه م و ناچارم رعایت کنم واین خسته کننده س..همش لواشک روغن زیتون روده هامون تنبله 

نه واسه درمان هموروییدم خوب بود یبوستم بخاطر قرص کدیین هست که میخورم اگه قرص نخورم یبوست ندارم ولی ه ...

ممنونم عزیزم 

عزیزدلم لطف کردی گلم ..من هموروئیدم خیلی سال گذشته و الان درد ووهیچ مشکلی ندارم،همون سالها پیش روغن ...

خواهش میکنم

بله متاسفانه روده هامون تنبله

انشاءالله سلامتی و عافیت نصیبتون