2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم بده یا درست

52 بازدید | 4 پست

به نتیجه ای رسیدم  بچه ای ک پدر و مادرش دوسش نداشته باشن هیچکی دوسش نخواهند داشت و احترامشو نگه نمیزارن و عین بچه یتیم هر بلایی سرش میاد 

من مامانم بابام هیچقوت پشتم نبودن مخصوصا مامانم چون بابام از چیزی خبر نداشت واسه همین از خاله گرقته و همه تحقیرم میکردن چون زبونم لال بود نمیتونستم با کسی دعوا کنم یا چیزی بگم

مامانمم وقتی بی دلیل و سر چیزای مسخره کتکم میزد یا فشم می‌داد فقط به خودم آسیب میزدم خودزنی...لباسامو پاره میکردم .موهامو کوتاه میکردم...ولی الان نمیزارم کسی بهم بدی کنه وقتیم مامانم اذیتم میکنه میرم لباسی ک تازه گرفته رو پاره میکنم دیگ ب خودم آسیب نمیزنم ...خالمم پشتم حرف درآورده بود مامانم یه کلمه چیزی بهش نگفت اومدن خونه رفتم طبقه بالا انقد درارو محکم کوبیدم بعد با پام میکوبیدم به سقف تا برن که دو دیقه بعد پاشدن رفتن میدونم دیوونه بازیه ولی کسی ک بهش محبت کردم ولی جواب محبتامو با بدی داد و سوختم خدا میدونه چقدر گریه کردم و حرص خوردم از حرفی ک بهم زد ولی نمیدونم کار درستی میکنم یا ن ولی نمیزارم کسی از نزدیکام دیگ اذیتم کنن 

اولویت زندگی هر کس خودشه

ما تنها به دنیا اومدیم و تنها می‌میریم

پس عذاب وجدان نداشته باش وقتی از خودت دفاع میکنی

ولی سعی کن حرمت پدر و مادر رو نگه داری هر چند بعضی پدر و مادر ها خودشون احترامشون رو از بین میبرن

اولویت زندگی هر کس خودشهما تنها به دنیا اومدیم و تنها می‌میریمپس عذاب وجدان نداشته باش وقتی از خودت ...

درست میگی انسان جز خدا هیچکیو نداره 

ولی من با حرف نتونستم مامانمو قانع کنم حرف سرش نمیشه واسه همین مجبورم اینطوری رفتار کنم باهاش یه عمر به خودم آسیب زدم ولی چیزی عوض نشد رفتارشون عوض نشد حالا برعکس عمل میکنم شاید درست شدن و پشتم دراومدن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست میگی انسان جز خدا هیچکیو نداره ولی من با حرف نتونستم مامانمو قانع کنم حرف سرش نمیشه واسه همین ...

ببین راستش من از بچگی هر روشی که به ذهنم رسید رو واس جلب توجه و احترام مامانم انجام دادم

یه مدت پرخاشگر شدم یه مدت افسرده یه مدت بی محلی یه مدت مهربون و حرف گوش کن

ولی واقعا فایده نداشت! 

و به این نتیجه رسیدم که بهترین کاری که میتونم کنم اینه که جای تلاش واس اینکه به مامانم ثابت کنم باید بهم احترام بزاره یا دوستم داشته باشه ، باید خودم به خودم احترام بزارم و خودمو دوست داشته باشم 

مثلا وقتی تحقیرم میکنه یا کار به دعوای فیزیکی میرسه من با خودم فکر میکنم که این رفتار مادرم چقدر ترحم برانگیزه! 

این خشمی که داره به من نشون میده از ضعفشه ! اگه من که بچشم رو دوست نداره و بهم آسیب میزنه این مشکل اونه نه من! 

ببین راستش من از بچگی هر روشی که به ذهنم رسید رو واس جلب توجه و احترام مامانم انجام دادمیه مدت پرخاش ...

خیلی بهش گقتم ک محبتی ک هیچقوت از بابام نگرفتی رو سرمون خالی کردی مخصوصا من ک دخترم

محبت نکردی نکردی 

چرا تو جمع و همه جا واسه بزرگ کردن خودت منو تحقیر کردی زدی 

انقد دلم میسوزه ک حتی از مامان هم شانس نیوردم چقدر من بدبختم خدایا بابام نباشه خدای نکرده منم باهاش میمیرم مامانمو داداشم دقم میدن