2777
2789

🔴دوستان دقت کنید میدونم همه انسان ها دوست دارن همدم داشته باشن و نیاز بهش دارن ولی من منظورم همدم نیست

🔴تنهایی به طور کلی رو دارم میگم🔴

وقتی پول داشته باشی هیچوقت تنها نمیمونی... اولا که همه بالاخره  فامیل دارن، فامیل هم نباشه خواهر و برادر هست، خواهر و برادر هم نباشه خانومی که هر روز توی جامعه اس و جایگاه اجتماعی خوبی داره محاله احساس تنهایی کنه. دانشگاه، سرکار، انجمن های فرهنگی، مسجد، سرای محله ها، تشکل های مختلف، گروه های مختلف، کلاس های اموزشی، هنری، باشگاه، تورهای گروهی و... هزارتا چیز دیگه... دوست ها هم هستن

تازه زمان پیری و مریضی هم بهترین اسایشگاه ها و خانه سالمندان های خصوصی هست که خدمات عالی بهت ارائه میدن بدون اینکه منت بچه بالاسرت باشه یا ناراحت باشی که چرا بهت سر نمیزنن یا به دادن نمیرسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👍😍

در دل من، یک باغ😍🌳🍃 پر از گل،هر رنگ و بویی، یادآور عشق و دل.♥️🫀با هر قدم . به سوی آسمان،  دنبال رویاهایم🧚‍♀️،می‌روم بی‌پایان🤍چشم‌هایم پر از رازهای نهان،😶🙌 در دل شب🌌، می‌تابد نور ماهان. 🌌🌠🌠 من دختری با قلبی پر از شور،🧚‍♀️در جستجوی خودم، با عشق و نور.😍😌زندگی یک سفر، پر از زیبایی،🌟🐣هر لحظه‌اش، یک شعر و یک شوقی.☕ 📃 در آغوش خواب، رویاها می‌رقصند،🧚‍♀️🧚‍♀️ من در این دنیای زیبا، تنها نمی‌مانم.

مهم اینه هر کسی با کدوم راه و روش از زندگیش لذت میبره

اینایی که گفتی خیلی خیلی عالیه ولی من اگه توی این شرایط هم بودم همیشه یه چیز کوچیکی احساس میکردم درونم کمه

اما ممکنه یکی هم اینجوری خوشبخت باشه

دختر آذربایجان🌙          🎀♥️səni çox istəyirəm

کاملا غلطه واقعا 

ادم هست با تلاش خودش درامد داره

هر روز تفریح و اسکی و سفر و خارج و عشق و حال و تلاش...

بخواد ازدواج هم کنه بالای ۴۰سالگیش هم باز کیس خوب داره...

بخواد فوتم کنه پولشو میده خیریه.تموم..

تنهاییو بستگی داره ادم چی معنی کنه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

اما این حرفها باعث نمیشه خانوما ازدواج نکنن و مادر نشن. همه اینایی که گفتی، در برابر تشکیل خانواده مستقل وداشتن نسل تا قیامت هیچی نیست. ۱۰۰۰ میلیارد هم در کارت بانکیت پول باشه، روزی بیشتر از نهایت ۱ تومن بخوری، بالا میاری.زندگی فقط پول و کار و این چیزایی که شما میگی نیست.کل اینایی که گفتی، ۱۰درصدم نمیشه