2777
2789
عنوان

بچه نخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 102 پست
عزیزم چند ساله ازدواج کردی؟ همسرت هم به اندازه تو نمیخواد؟

همسر من ازدواج قبلی داشتن و یه گل دختر داره که پیش خودمونه، یکی از دلایل انتخاب همسرم این بود که قاطعانه فرزند نمیخواست چون سر دخترش خیلی اذیت شده بود بخاطر اینکه مادرش بچه رو رها کرده منم که از اول یکی از معیارهام بود که بچه نمیخوام الان دوساله ازدواج کردیم و همسرم واکتزومی کردن

این جو روشنفکرانه ای که هم راه افتاده که بچه نمیاریم که عصای پیری و تنهایی مون باشه رو جدی نگیرین.یع ...

باید ببینی اگه مدتی بهشون سر نزنی چه رفتاری دارن باشما

اگه بازم دوستون داشتن و درکتون کردن بله شما درست میگی

ولی داریم مادری که تا سر بزنی بچه خوبی هستی تا کار پیش اوند و یمدت نرفتی میشی بچه ی بدی که عصای پیریش نشده و منت هارو میذاره روی سرمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من نمیگم چشم ولی اون تایم واقعا عصابم بهم میریزه

نریزه اصلا

رو خودت کار کن

تو یه شخص مستقلی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این بچه هاش که ازش نگهداری میکردن مال کدوم نسلن؟دهه نودی و هزار و چهارصدی هستن؟نهاین بچه ها رو نمیشه ...

بخدا من که دهه هشتادیم حاضرم خار به چشم خودم بخوره ولی پدرمادرم طوری نشن بنظرم تربیت خیلی موثره اگ پدرمادرخوبی باشیم صددرصد بچه هامونم ادمای خوبی میشن 

این جو روشنفکرانه ای که هم راه افتاده که بچه نمیاریم که عصای پیری و تنهایی مون باشه رو جدی نگیرین.یع ...

میفهمم ولی خیلی نسل جدید عوض شدن خودم معلمم والا این نسل اگر عصای دست ما بشه

از یه طرفم من آدم وسواسی ای هستم، هم ذهنی هم جسمی. مثلا مدام میگم اگر بچم فوت شد من چکار کنم اگر مریض شد دیگه بمیرم بهتره

یعنی وسواس فکری دارم 

احتمال زیاد دیگه از بچه خودت چندشت نشه عزیزم♥️به هرحال وجود خودته دیگه

رابطمم با بچه ها بد نیستا 

خودمم معلمم بچه ها دوسم دارن

اما تا حالا نشده مثلا عکس بچه ببینم ذوق کنم 

یا با ذوق بچه بغل کنم 

بیشترین افرادی که باهاشون در ارتباطیم دوستای خودم و همسرم هستناغلب توی شرایط مشابه خودمونهیچوقت حس ت ...

درسته

منم خودم اکثر مناسبتا نمیرم و دوست ندارم برم ولی گاهی از روی ناچاری میرم پیش خانواده

منم تاحالا حس تنهایی نکردم البته هنوز ۲۷ سالمه ولی خب این فکرا گاهی میاد سراغم 🌸

چند ساله ازدواج کردی عزیزم؟

۷ سال

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
درستهمنم خودم اکثر مناسبتا نمیرم و دوست ندارم برم ولی گاهی از روی ناچاری میرم پیش خانوادهمنم تاحالا ...

دوستی های موثر بساز

فامیل شاید نمونه ولی دوستای خوب میمونن

عزیزم ما حیوون نیستم یه الگو خاص پیروی کنیمبدنیا بیاییم رشد کنیم جفت گیری کنیم بچه بیاریم بمیریماین ...

وای دقیقا اااا 

استرس همین موضوع و دارم 

چون بچه تنها تنها تنها چیزی هست که در قبالش تا ابد مسئولی و بزرگترین نقطه ضعف میشه. اگر بچه بمیره مادر هم میمیره دیگه زندگی معنایی نداره

بچه که سرمایه آدمه هم این دنیا هم اون دنیا بهترین باقی الصالحات واسه آدم بچه اس به نظرم این افکار شما احتمالا ریشه در کودکیتون داره میتونی بری با چندتا مشاور مشورت و صحبت کنی 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚