2777
2789

دو جا کار میکنه

یکی از جاهایی که میره، ساعت کارکردشو منم دسترسی دارم میتونم ببینم. قبلا چون یه مدت گوشیش خراب بود رو گوشی من نصب کرد برنامشو.

دیروز ساعت ۲ زد احوالپرسی کرد، گف میره سرکار(از جای اول راه افتاده داره میره دومی)

امروز همینجوری از بیکاری ساعت کارشو نگاه کردم، دیدم دیروز ورودش به محل کار دوم، ساعت ۶ عصر بوده نه ساعت ۲،۳ اینا!

محاله اون مسیر اینقدر ترافیک باشه و شوهرمم کار خاصی بیرون نداره که ۴ ساعت طول بکشه

بنظرتون چجوری سردربیارم که مستقیم نپرسم ازش؟ مثلا چی بگم بحثش پیش بیاد؟

شک کردم راستش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه مدت تعقیبش کن😁 شوخی کردم چرا بهش شک داری؟

اخه خودش ساعت ۲ گف تو راهه داره میره اونجا

و اینکه شب هم من یکی دو بار همینجوری از سر عادت پرسیدم چخبر امروز چیکار کردی چطور بود

گفت هیچی از اینور کارم تموم شد رفتم اونور، خبر خاصی نیس

دیشب پرسیدم همینجوریحرف خاصی نزد گف کارم تموم شد رفتم اونور

میزنه زیرش اگه بپرسی. اون برنامه هم پاک میکنه. یکم صبوری کن ببین باز پیش میاد. اگه پیش نیومد بگو راستی کلک چتد روزا پیشا خوب منو پیچوندیا