2777
2789

بچه من نوزده روزشه حدود شصت سی سی شیر کمکی بهش میدم هر دو ساعت یا کمتر سعی می کنم بیشتر شیر خودم بخوره  خودم شیرم کمه سیرش نمیکنه ولی باز هم شیر خودم تو طول روز میدم ولی حس میکنم زیاد میخوره خوابشم کوتاهه تند تند شیر میخواد اینجور مواقع کمتر بهش شیر میدم مثلا 30 سی سی یا طولانی سینه دهنشه چنددقیقه میخوره میخوابه میذارم تو جاش همونموقع بیدار میشه با دهنش دنبال شیره پستونک هم قبول نمیکنه سخت هم اروغ میزنه کلافه شدم به هیچ کاری نمیرسم میشه راهنمایی کنید

الان تا حدودی رفلاکس خفیف دارن که باعث میشه نخوابه درست البته دارو نمیخواد فقط تحمل

در بغل خودت میخوابه احتمالا

دلیل بیدار شدن اینه که شیر برمیگرده تو گلوش

شیر خودت رو بده کنارش شیرخشک بده 

دیکه فعلا به کاری نمیشه رسید مسدونم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایلشی گیجی . ولی بدون تو الان تمام کارت بچه ته  

همه کارات رو باید بزاری کنار ب اون برسی و از شوهرت کمک بگیری بیشتر . 

همه بچه هام همیمن. ولی برای خواب بیشتر از دست قنداقش کن اینننقد میخوابه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بعدش قنداقش کن تادستاش توباشه ببینم مااسمشومیگیم بشیح نمیدونم فارسیش چیه بزارتوشون انقدراحت بخوابه

همونایی که طاب میدن بچه میخوابه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
الان تا حدودی رفلاکس خفیف دارن که باعث میشه نخوابه درست البته دارو نمیخواد فقط تحملدر بغل خودت میخوا ...

اره بغل خودم میخوابه

میذارم جاش بیدار میشه 

شیر خودم خیلی کمه

سی سی سی کمه ما هم بچمون 16 روزشه کمه براش من شصت سی سی میدم بهش در روز دخترم دو بار سینش میدوشه بهش ...

با چه شیردوشی ؟ من شیردوش دستی دارم اصلا فایده نداره

شیردوش دستی چیکو اگه برقی گیرت بیاد خوبه قطره شیر افزا هم بخور

بعد موقع بدقلقی و خواب خرگوشی نوزاد چه می کنید ؟ خیلی دوست دارم دو سه ساعت ساعت بخوابه منم یکم ب کارم برسم یا خودم بخوابم دائم بیدار میشه بهانه شیر داره

بعد موقع بدقلقی و خواب خرگوشی نوزاد چه می کنید ؟ خیلی دوست دارم دو سه ساعت ساعت بخوابه منم یکم ب کار ...

والا عزیزم من هنوز دخترم خونم هست تنهاش نزاشتم شما هم بیشتر برو خونه مامانت بچه ها یا دارن زور میزنن یا به قول شما کم میخوابن من تو طول روز از بچه نگهداری میکنم تا دخترم استراحت کنه شب میره خونشون تا من استراحت کنم تا الان هم چند نوع قطره برای دل دردش به نوزاد دادیم ولی زیاد تاثیر نذاره باید چند ماه بگذره تا بهتر بشن