بچه من نوزده روزشه حدود شصت سی سی شیر کمکی بهش میدم هر دو ساعت یا کمتر سعی می کنم بیشتر شیر خودم بخوره خودم شیرم کمه سیرش نمیکنه ولی باز هم شیر خودم تو طول روز میدم ولی حس میکنم زیاد میخوره خوابشم کوتاهه تند تند شیر میخواد اینجور مواقع کمتر بهش شیر میدم مثلا 30 سی سی یا طولانی سینه دهنشه چنددقیقه میخوره میخوابه میذارم تو جاش همونموقع بیدار میشه با دهنش دنبال شیره پستونک هم قبول نمیکنه سخت هم اروغ میزنه کلافه شدم به هیچ کاری نمیرسم میشه راهنمایی کنید
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد موقع بدقلقی و خواب خرگوشی نوزاد چه می کنید ؟ خیلی دوست دارم دو سه ساعت ساعت بخوابه منم یکم ب کارم برسم یا خودم بخوابم دائم بیدار میشه بهانه شیر داره
بعد موقع بدقلقی و خواب خرگوشی نوزاد چه می کنید ؟ خیلی دوست دارم دو سه ساعت ساعت بخوابه منم یکم ب کار ...
والا عزیزم من هنوز دخترم خونم هست تنهاش نزاشتم شما هم بیشتر برو خونه مامانت بچه ها یا دارن زور میزنن یا به قول شما کم میخوابن من تو طول روز از بچه نگهداری میکنم تا دخترم استراحت کنه شب میره خونشون تا من استراحت کنم تا الان هم چند نوع قطره برای دل دردش به نوزاد دادیم ولی زیاد تاثیر نذاره باید چند ماه بگذره تا بهتر بشن