2777
2789
عنوان

شوهرم بیکارشده دعوامون شد

557 بازدید | 38 پست

ببخشید که طولانی میشه،اما واقعا نیازداشتم اینجا مشکلمو بگم شاید حرف کسی به دردم خورد

شوهرم یه مغازه داشت که مستاجربود بعد سازه‌اش چوبی هس و مناسب مسافرا و گردشگراس تو مرکز شهرنیس قسمت مسافری شهره،سازشو خودمون ساختع بودیم الان شهرداری گفته باید خالی کنید و سازه رو جمع کنین ما پنج ساله اونجاییم

اول اینک شوهرم لج کرده ک نمیخام جمع کنم و طرف مقابلشم شهرداریه در واقع لج کردنش بی فایدس باهاشم صحبت میکنم قبول نمیکنه

از طرفی هم یه خونه نیمه ساز داریم و یه زمین خالی ک هنوز چیزی نساختیم شوهرم میخاد همشو بفروشه بعلاوه ماشین و موتور وطلاهامو  هممممه چی بره یه خونه قدیمی بزرگ تو پایین شهر بخره کافه فست فود بزنه...که خرید و تاسیسش حدودا4/5میلیارد هزینشه و ما همه چی که بفروشیم هم 2/5میلیارد بیشتر نمیشه...

بعد من هرچقدر بهش میگم خونه نیمه سازمون نفروش بزار کم کم درس میکنیم از مستاجری دربیایم تو کتش نمیره.

من بهش پیشنهاد کاردادم گفتم زمین خالی داریم شروع کن بساز و بفروش شو

یا بزن تو خریدوفروش ماشین

فروشگاه زنجیره ای

محصولات ساختمانی کاشی و اینا

که لاقل با سرمایمون جور باشه خونمونم نفروشیم 

ولی قبول نمیکنه

خیلی اعصابم خورده و ناراحتم🥲💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم خیلی قناعت کنید و خونه تون رو بسازید 

با همون ماشین اسنب کار کنه سرویس مدرسه بشه می‌تونه ی خرجی دربیاره 

با وام و طلا و پس انداز اگر میتونید کم کم خونه رو بسازید 

فروش خونه اشتباهه مصالح و اینا هم روز به روز گرونتر میشه خب یه کار کوچیک فلن دست وپا کنید مگ چقد خرج ...

خود شهرداری بهش پیشنهاد کار داده با ماهی ۱۵/۲۰تومن ولی لج کرده قبول نمیکنه

بهش بگو ادم عاقل همه تخم مرغ هاشو تو به سبد نمیزآره اونم اینجور شغل ها خیلی پر ریسکه بگیر نگیر داره :یه مدت به مغزش استراحت بده اصلا برا خرج روز آنه بر ه اسنپ گار کنه تا تصمیم درست بگیرین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

وقتی سرمایه تون کمه سراغ کارهای که بگیر و نگیر دارن نرید لطفا 

تو اطرافیان دیدم افرادی که فروشگاه زدن و اینجور مشاغل و ورشکست شدن 

اما خب چون پولدار بودن فشاری بهشون وارد نشد 

وقتی سرمایه تون کمه سراغ کارهای که بگیر و نگیر دارن نرید لطفا تو اطرافیان دیدم افرادی که فروشگاه زدن ...

دقیقا

کاش اینا رو شوهرمم بفهمه

تازه پدرم کلی باهاش صحبت کرد آخرم بهش برخوزد و اومد بیرون

لج کرده و الان کله‌ش داغه شما هرچی هم که بگی باز متوجه شرایط نمیشه تا خدایی نکرده شکست بدتری نخورده، از یه بزرگتر یا کسی که ازش یخورده حرف شنوی داره بخواین باهاش صحبت کنه و قانعش کنه یا از مشاور کمک بگیرید تا بتونه اگاهانه در اخر تصمیم بگیره،

نباید لجِ بچگانه ی ایشون باعث بشه اینده و زندگی شما هم تحت تاثیر قرار بگیره.

آمین شود هرآنچه میپنداری...✨🌸 777