2777
2789

اون خانواده 

همسایه روبه رویی شما باشن 

دختر خانواده عمدا به شما نزدیک بشه تا شما رو بشناسه و باهاشون دوست بشه و شما بعد از یه سال بفهمین که ممکنه به این خاطر دختره باهات دوست شده که تو رو بشناسه و حدود ۹ سال که اینجا زندگی میکنن شغلشون پنهان باشه یعنی سپاهی باشن و به هیچکس نگن 

حتی مادر خانواده پارسال اینا بگه ک پسرش توی داروخونست 

بعد اینکه پسره حدود ۱۱ سال از شما برزرگتر باشه و اینکه یدونه خواهر و برادر داره پسره 

خاله پسره باهاشون زندگی می‌کنه مجرد هستن

با خانواده ی پدری رفت و آمدی ندارد و فقط خانواده مادری و بیشتر یه خاله دارن که متاهل و سه تا بچه داره و با اون رفت و آمد میکنن اگه شما باشین با چنین شخصی ازدواج میکنید بگین چرااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این چیزا که ملاک نیست

تحصیلات  سطح فرهنگ درآمد اینکه چجور خانواده این

اینا بنظرم مهم تر از اینه که خواهرش اومده شما رو بشناسه😕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۳  هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍