2777
2789

یکماه دیگه میشه یکسال که ندارمش و حالم هنوز بده.... باورم نمیشه چرا هیچی جواب نمیده؟ حتی کلی جلسه تراپی

شما یکسال بعد از دست دادن عزیزتون چطور بودین؟ 

من احساس میکنم زندگی برام فوق العاده بی اهمیت و پوچ شده. ارزشی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چهار سال شده زندگیم رو هواس حالمو سعی میکنم خوب کنم اما از درون خاکستر شدم شدیدا نیاز دارم ب یه معجز ...

شما هم این احساس پوچی و بی معنایی زندگی رو دارین؟ 

من۴سال گذشته انگارباهاش مردم_روانشناس گفت بایدباورکنی که رفته وباور همین برام سخته

منم دقیقا همین حس رو دارم. احساس میکنم روحم مرده.این ادمی که اینجاست خودم نیستم انگار

روزگار کم کم کاری خواهد کرد که خودتون هم فراموش کنید یعنی زندگی اونقدر نقشه داره برای آدم که اموات ک ...

حتی بعد یکسال؟ 

تو این یکسال خیلی ماجرا از سر گذروندم ولی لحظه یه لحظه جلو چشمم بود حتی تو لحظات سخت بیشتر

حدود دو ماه بعد افسردگی حاد گرفتم. هم به روانپزشک مراجعه کردم و هم تراپیست. حدود یک سال تحت درمان بودم تا کم کم به پذیرش رسیدم و افسردگی درمان شد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
حتی بعد یکسال؟ تو این یکسال خیلی ماجرا از سر گذروندم ولی لحظه یه لحظه جلو چشمم بود حتی تو لحظات سخت ...

رفتگان که از دنیا میرن دیگه یه حس نبودن داعم حاکم میشه براتون این حس تو هر فردی متفاوت هست یکی دیر دیر یادش میره یکه زود .در کل سرد و سرد تر میشه آدم