2777
2789
عنوان

تروخدا خانوما بیاین سوال شخصی دارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 55 پست

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

ألاَ لَعنَةُ اللّه ِ و الملائكةِ و النّاسِ أجمَعينَ على مَنِ انتَقَصَ شيئا مِن حَقّي··· و على ناكِحِ البَهيمَةِ ، و على ناكِحِ يَدِهِ .
هان! لعنت خدا و فرشتگان و مردم، همگى، بر كسى باد كه چيزى از حق مرا پايمال كند··· و بر كسى كه با حيوان نزديكى كند و بر كسى كه با دست خود ازدواج (خود ارضايى) كند.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

ناكِحُ الكَفِّ مَلعونٌ .
نكاح كننده با دست خود، ملعون است.

امام صادق عليه السلام :

ثلاثةٌ لا يُكَلِّمُهُمُ اللّه ُ يَومَ القِيامَةِ و لا يَنظُرُ إلَيهِم و لا يُزَكِّيهِم و لَهُم عَذابٌ أليمٌ :... و النّاكِحُ نفسَهُ ، و المَنكوحُ في دُبُرِهِ .
سه كس اند كه خداوند روز قيامت نه با آنها سخن مى گويد، نه به آنان نگاه مى كند و نه پاكشان مى خواند و عذابى دردناك دارند : ... كسى كه با خود ازدواج (خود ارضايى) كند و كسى كه لوا.ط دهد.

بحار الأنوار : امام صادق عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از استمناء ـ فرمود :

إثمٌ عَظيمٌ قد نَهَى اللّه ُ تعالى عَنهُ في كتابهِ ، و فاعِلُهُ كناكِحِ نفسِهِ ، و لو عَلِمتُ بمَن يَفعَلُهُ ما أكَلتُ مَعهُ . فقالَ السّائلُ : فَبيِّنْ لي يا بنَ رسولِ اللّه ِ صلى الله عليه و آله مِن كتابِ اللّه ِ نَهيَهُ . فقالَ : قولُ اللّه ِ : «فمَنِ ابْتَغى وَراءَ ذلكَ فأُولئكَ هُمُ العادُونَ» . و هُو مِمّا وراءَ ذلكَ .
گناه بزرگى است كه خداى متعال در كتاب خود از آن نهى فرموده است و كننده اين كار مانند كسى است كه با خودش ازدواج كند. اگر بدانم كسى اين كار را مى كند هرگز با او غذا نمى خورم. سؤال كننده پرسيد : يا بن رسول اللّه ، در كجاى كتاب خدا از اين عمل نهى شده است؟ حضرت فرمود : اين سخن خداوند كه مى فرمايد : «پس، هر كه فراتر از اين جويد، آنان از حدّ گذرندگانند» و اين عمل از مصاديق «فراتر از اين» است.

امام صادق عليه السلام :

إنّ أميرَ المؤمنينَ عليه السلام اُتِيَ برَجُلٍ عَبَثَ بذَكَرِهِ ، فضَرَبَ يَدَهُ حتَّى احمَرّت ، ثُمّ زَوَّجَهُ مِن بَيتِ المالِ .
مردى را كه با آلت خود بازى كرده بود نزد امير مؤمنان عليه السلام آوردند. حضرت به دست او [تازيانه ]زد تا جايى كه سرخ شد. آن گاه از محل بيت المال برايش زن گرفت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه ندیدم تو عمرم همچین چیزی رودارم سکته مبکنم

ولی من دیدم سکته نکن میگم طبیعیه میتونی ایمپو رو نصب کنی و از متخصص هاش سوال بپرسی یا به دایرکت ایمپو پیام بده جوابتو میده

کسی شرایط ازدواج نداشت چی؟

وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا حَتَّىٰ يُغْنِيَهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ ۗ ۳۳ نور

و کسانی که [وسیله] ازدواجی نمی یابند باید پاکدامنی پیشه کنند تا خدا آنان را از فضل خود توانگرشان سازد.

زمینه های وسوسه رو باید صفر کرد. اوقات رو باید پر کرد. مدیریت ذهن و پرهیز از عوامل زمینه ساز. روزه هم اثر داره در کاهش میل.خانوما که کلکسیون بدهکاری روزه های واجبن معمولا.

یه وقتایی مانه ازدواج، خود آدمه. توقعات بیجا در کنار نداشتن متغیرهای آدم های اهل ازدواج. مثه ظاهر محجبه که بسیار مهمه واسه پسرای مذهبی اهل ازدواج و تعهد. یا مثه مانع گذاریای سنی اشتباه خانواده ها که باید برای از بین رفتنش، جون کند. مثه از بین رفت شروط اقتصادی و پذیرش حتی ۱۰ سال عقد موندن بهتر از مجرد موندن  به گناه افتادن. باید زحمت کشید.