2777
2789

باردارم و ویروس گرفتم هفته قبل هم سرماخورده بودم در کل خیلی بدنم ضعیف شده الانم همه استخونام درد میکنه و همش لرز میکنم

شوهرم از سر کار که اومد دست خالی اومد انتظار داشتم آبمیوه‌ای چیزی گرفته باشه ولی هیچی

بعدم که اومد دو ساعت خوابید هر چقدر گفتم پاشو حداقل یه چایی بریز برام از جاش پا نشد هی پا میشد ساعتو میپرسید دوباره میخوابید

آخر خودم با ضعف و لرزی که داشتم پا شدم چایی ریختم تا دید من پا شدم خودشم پا شد هر چقدر گفت چی میخوای گفتم کوفت و زهرمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مردا گاهی بیماری خانوم رو جدی نمیگیرن.

حالا خوبه آخرش ازت پرسید چی میخوای.

ناراحت بشو اما قهر نکن وقتی پاشد حسابی ازش کار بکش و دستور غذایی بده برات آماده کنه.

ایشالله زودی خوب میشی.

شوهر منم همینه بعد وقتی خودش مریض میشه انتظار داره مثل پروانه دورش بچرخم

شوهر منم

موهاشو که کاشته بود آبمیوه گیر اصلا از رو میز جمع نمیشد هنش آب سیب هویج پرتقال و ....

حالا خودش اینجوریه

نه

خوب همون دیگه ..چون خودش بخور نیس فکر میکنه بقیه همینن و زیاد دل ب خرید نمیده 

حالا شوهر من بر عکس ی سری اخلاقای بد داره که براها دعوامون میشه ولی این بشر از بس شکموعه محاله خالی بیاد خونه 

عاشق شکمشه 😑😑😑...ینی ی روز من گفتم شال بخرم برام ۲۰۰ تومن بیشتر پولش نیس نمیدونی چ دعوایی راه انداخت 

گفت تو برا چیته این همه شال داری خلاصه منم هیچی نگفتم

یکساعت بعدش گفت بیاین بریم بیرون جیگر بخرم براتون 

فکن رفتیم ۷۰۰ هزارتومن کارت کشید وقتی بعدش من گله کردم گفت ای بابا میخوای از مال خودم نخورم ...غر زد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲