2777
2789
من که نمی‌شناسمولی حتما لطفا عوارضش رو بخونید و آگاه باشید از بلایی که سر بدنتون می‌آرید.

عزیزم اگه دکتر حرفه ای کاربلد باشه که هیچ اسیبی نداره اتفاقا اگه خوب انجام بشه کلی هم مفیده، لابیاپلاستی اضافیش برا ورزشکارا هم اذیت کنندس هم عفونت زاست. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه دکتر حرفه ای کاربلد باشه که هیچ اسیبی نداره اتفاقا اگه خوب انجام بشه کلی هم مفیده، لابیاپل ...

مفید؟ مطمئنید؟

ریسک بالای آسیب به کلیتوریس و از دست رفتن توانایی ارگاسم

درد موقع پریود و رابطه و عفونت داره. 

و می‌شه بدونم چه ورزشی هست که لابیا سختش می‌کنه؟

مفید؟ مطمئنید؟ریسک بالای آسیب به کلیتوریس و از دست رفتن توانایی ارگاسمدرد موقع پریود و رابطه و عفونت ...

عزیزم کلیتوریس عملش هودکتومیه، دکتر اگه نیاز ببینه اضافی اگه داشته باشه ورمیداره در این این صورت که دست نمیزنه. ثانیا بله لابیا اگه اضافیش خیلی باشه اینو میتونین از ورزشکارا بپرسین چقد اذیت کنندس.