2777
2789

خودم مجردم شوهرم پنج ساله فوت شده  طرفم هم مجرده  ازدواج نکرده دو ساله دوست مجازی هستیم چند بارم بیرون رفتیم چند ماهه گیر داده بیا ازدواج کنیم دوتا بچه دارم سن نوجوانن نمی‌خوام نا پدری بیاد براشون تو فامیلمون هم زشته با این شرایط ازدواج کنم شرایط گفتم گفت پس بیا عقد موقت یواشکی اقوام و بچه هات دنبالشوگرفت ول کن نبود پری روز خطبه خوندیم تا اومدم خونه پشیمون شدم از پری روز مرتب تماس و پیام میده بیا بریم فلان جا بهانه میارم ازم کوچکترها پسره ۵ سال تو دوستی زیاد برام مهم نبود الان فکر میکنم خیلی احمقانه بوده کارم دلمم براش میسوزه چکار کنم به نظر شما ؟ 

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس

دلسوزی رو بگذار کنار بگو پشیمون شدم. تا ازت اتو نگرفته

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زودتر بهش بگو نمیخوایش پسر مردم علاف نکن

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

چرا فکر می کنی احمقانه است؟ 

اگر خوب نبود چرا باهاش دوست بودی خب؟ 

اور خوب بوده خب الانم همونه دیگه 

چی باعث شده که می‌ترسی ازش 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب