2777
2789

به خاطر تموم تلخی و اتفاقات زندگیم

به خاطر تموم اشتباهاتم

💔

زندگی چون قفسی است قفسی تنگ،پر از تنهایی... ❤۱۴۰۴/۴/۴                                   

ولی معلومه خیلی دختر ضعیفی هستی چ ربطی داره فک میکنی فقط خودت مشکلات داری؟ ببین ی مشکلاتی هستا ولی خیلیا ادامه میدن مهم اینه درجا نزنی و تلاش کنی ن اینکه بیای هعی فاز دپ بزنی 

فک میکنی ما اینجوری نیستیم؟

من گاهی پیش میاد فقط فقططططط یه لحظه باهاش فاصله دارم

اینکه بلند شم تیغ رو از توی کشوی پشت سرم دربیارم 

و خیلی خیلی وسوسه کننده س برام

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوه خاصی نیستم که بخوام بهتون بگم چیکار کنید ولی اگه تو گذشتتون چاقو خوردید باز اون چاقو رو درنیارید با خودتون حنل کنید هر روز بزنید به خودتون تادوباره درد رو حس کنید ازش یاد بگیرید و بگذرید با کسی هم تا جایی که میتونید درد ودلنکنیدکه یادتون نیاد 

ولی معلومه خیلی دختر ضعیفی هستی چ ربطی داره فک میکنی فقط خودت مشکلات داری؟ ببین ی مشکلاتی هستا ولی خ ...

نگفتم خودم فقط مشکل دارم

گفتم وقتی فکر میکنم دلم میخواد خودمو بکشم

اینم بخشی از نشخوار فکریه 

من واقعا درمانی براش ندارم

فک میکنی ما اینجوری نیستیم؟من گاهی پیش میاد فقط فقططططط یه لحظه باهاش فاصله دارماینکه بلند شم تیغ رو ...

حآل مزخرفیه واقعا

من گوه خاصی نیستم که بخوام بهتون بگم چیکار کنید ولی اگه تو گذشتتون چاقو خوردید باز اون چاقو رو درنیا ...

متاسفانه این درد همیشه همواره همراه منه

نه به کسی نمیگمولی وقتی فکر میکنم چه کارایی کردم

چ بهم گذشت واقعا حتی فکرش حالمو بهم میریزه

منم اینشکلیم،خیلی هوای خودکشی میکنم نمیدنم چرا

کلا زود از همه چی خسته میشم زود کم میارم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...