2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من حس میکنم چون هیچ کاری نمی‌کنم قشنگ نیستم؟

به پیرزنا که دقت میکنم اون زمان اصلا نه روتینی نه کرمی هیچی نبوده چقدر پوستاشون نسبت به جونای امروز بهتره 

اگر جوانا جوشو لک و حالا هزارجور شوینده و کرم و ضد آفتاب استفاده میکنن 

بعد پوست خوب. هم ارثی هست 

خدایا مرسی ♥️

صبح ها و اخر شبا شوینده ژنو.بعد شستن مرطوب کننده ژنو و ابرسان نیتروژینا روی پوست نمدار.موقع بیرون رفتن ضدافتاب سینره.قبل خواب هم دور چشم ژنو.سرم زغالی گارنیر.بعد ارایش اول میسلار بعد شستشو.هفته ای یکی دوبار ماسک وارمی پرتقالی برای شفافیت و کنترل چربی و ماسک گچی لانبنا برای جوش سرسیاه

تغذیه ی خووب تا جایی که میتونی

یه شوینده مناسب صورت، میسلار واتر برای پاک کردن ارایش قبل از شستن صورتت، بعدشم یه تونر و آبرسان و مرطوب کننده و... ضدآفتاب اصلا یادت نره

حالا اگر جوش یا لک یا هرچیزی داشتی میتونی سرم های پوستی رو به روتینت اضافه کنی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

شوینده درم آنجلین 

ضدآفتاب پیکسل 

تونر ایلابرت 

ماسک هلو و اینام میزارم ورقه ای 

جز ضد آفتابم هیچی نمیزنم 

پوستم خیلی صافه

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

هر چی کمتر درگیر روتین پوستی بشی بهتر 

من فقط یه شوینده و یه ابرسان مرطوب کننده زمانی هم که آرایشم و میخوام پاک کنم اول با میسالر و بعد شوینده و ابرسان مرطوب کننده 

به پیرزنا که دقت میکنم اون زمان اصلا نه روتینی نه کرمی هیچی نبوده چقدر پوستاشون نسبت به جونای امروز ...

خیلی برام عجیبه اینو میگید 

من ۴۱ ساله م هست یعنی سنم کم نیست ولی یادمه خانومای قدیم اصلا پوست خوبی نداشتن 

خیلی زود پوستشون چروک و پیر میشد 

یعنی یه خانم ۳۵ـ۳۶ ساله اون وقت مثل ۵۰ ساله ی الان بود 

همین الآنم شما ببینید خیلی جاها که خانوماشون به پوستشون نمیرسن و دسترسی ندارن به انواع مختلف کارای زیبایی و کرم و .... اصلا پوست خوبی ندارن و خیلی زود پوست افتاده و چروک شده و کلی با سن واقعیشون فاصله دارن 

خیلی برام عجیبه اینو میگید من ۴۱ ساله م هست یعنی سنم کم نیست ولی یادمه خانومای قدیم اصلا پوست خوبی ن ...

توی روستا های دور افتاده هم میشه دید

بخاطر محیط پوستشون آسیب زیاد می‌دیده 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮