2777
2789

همسرم نمیذاره دخترم دوماهشه رو واکسن بزنیم میگه اینا همه الکیه و بچه بیشتر تو معرض مریضی اینا میافته دخترم دو بار تشنج خوش خیم کرده بود بردیمش پیش متخصص یه شربت میخوره و خداروشکر دیگه پیش نیومده..متخصص گفته فقط واکسن سیاه سرفه رو نزنه بقیه مشکلی نداره ..همسرم میگه اونارم نزنه ..منم موندم کار درست چیه تروخدا کسی تجربه داره کمک کنه چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های افغانی ها فک کنم واکسن ندارن 

درضمن اگر نمی‌خوای بعدا بچت فلج اطفال و سیاه سرفه و سرخچه و دیفتری نگیره ببر واکسن هاش رو بزن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دور و برم ندیدم اما تو همین نی نی سایت بعضی کاربرا برای بچه شون نمیزدن.

کار ب شدت خطرناک

مگه عهد بوقه

از زمانی که واکسنا زده شد خیلی از بیماری ها کم شده 

نمیدونم چرا یه عده در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن.

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

بچه های افغانی ها فک کنم واکسن ندارن درضمن اگر نمی‌خوای بعدا بچت فلج اطفال و سیاه سرفه و سرخچه و دیف ...

چرا بچه ها افغانی هم واکسن من دیدم براشون میزنن ولی هزینه میگیرن از اونا

بله پسرمن هم نزده فقط بدو تولد و دوماهگی رو زد 

بچه های دوستمم نزدن 

تو نی نی سایت همه عشاق واکسن میان میخورنت

ولی من به نظرم بهترین تصمیمو گرفتم ذره اعتماد به وزارت بهداشت ندارم که تابع وزارت کشتار جهانیه 

اتفاقا این پسرم که واکسن نزده ازون دوتا قبلی سالمتر و بهتره رشدشم بهتره دیرترم مریض میشه

بچه شما در شرایط خاصیه و فقط باید متخصص نظر بده . ولی علم الکی نیست . انقدر واکسن رایگان و راحت سالها در دسترس بوده که مردم دیگه سرخک و فلج اطفال و کزاز و دیفتری به چشم نمی بینن فکر میکنن خواب و خیاله . ولی حقیقت اینه که در تمام کشورای اطراف ما حتی بعضی استانا که به دلیل فرهنگ ضعیف تر واکسن رو نمیزنن بیماریهایی مثل فلج اطفال و سرخک دیده میشه . نزنی یه ریسک بزرگه یه وقت می بینی هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگر بچه مبتلا بشه اثرات بیماری تا یه عمر همراهشه حاضری چنین ریسکی بکنی ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من ک مجردم ، اطرافم هیچکس نبوده که نزده باشه ، اینا همش اداس و اینستایی های احمق بحثشو باز کردن.

حتی بچه دوستم ک نوزاده هم واکسن دوماهگی زد.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»