2777
2789

حالم بهتره و بلاخره دارم به آرامش میرسم

مثلا وقتی یکی بهم حس خوبی نمی‌ده چرا خودمو مجبور کنم باهاش ارتباط داشته باشم؟وقتی یه کار حس خوبی نمی‌ده بهم چرا ادامه ش بدم؟وقتی خسته م چرا مدام از خودم کار بکشم؟

این مدت همش سعی میکردم اون جوری باشم که ذهنم میخواست نه اونجوری که قلبم میخاست و تبدیل شدم به یه روانی..‌.جز مرگ هیچی نمی‌خواستم ولی الان...💗

گفتم یاد آوری کنم شما هم مواظب خودتون باشید و خودتونو مجبور نکنید به کاری که قلبتون راحت نیست و دوست نداره 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا واسه رسیدن به عشقم دعا کن خیلی دارم از دوریش اذیت میشم خیلی دلتنگشم🥺 تونستی یه صلوات بفرست لطفا به منم بگو منم از ته دل دعات کنم💞

خداروشکر و من ۸ سال تسلیم ذهنم شدم و دارم ب نابودی کشیده میشم

من نابود شدم...واقعا خوشی فقط تو قلبه نه تو ذهن خودت یا ذهن دیگران 

همیشه به قلبت نگاه کن ببین قلبت چی میخواد

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا واسه رسیدن به عشقم دعا کن خیلی دارم از دوریش اذیت میشم خیلی دلتنگشم🥺 تونستی یه صلوات بفرست لطفا به منم بگو منم از ته دل دعات کنم💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین

تاپیک آخرم🌱

سالگرد شهادت شهید عزیز سید ابراهیم رئیسی🥲🌱🇮🇷روحت شاد رئیس جمهور با غیرت💪💗برامون دعا کن آقا سید💚 خدمت ها و کارهایی که برا کشور کردی رو فراموش نمی کنیم🇮🇷 افتخار میکنم تو تاریخ کشورم ثبت شد که شما رئیس جمهورمون بودی💪🥰یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

منم خیلی دارم رو خودم کار می‌کنم ولی متاسفانه بعضی از افراد ی برخورد بدی باهام میکنن تا چند روز روح و روانم درگیر میشه 

همین چند شب پیش یه نفر خیلی بهم بی احترامی کرد و من احمق هیچی نگفتم ولی چند روزه به شدت ناراحتم 

منم خیلی دارم رو خودم کار می‌کنم ولی متاسفانه بعضی از افراد ی برخورد بدی باهام میکنن تا چند روز روح ...

منم خیلی حساسم و اون لحظه حرفم نمیاد کاملا درکت میکنم 

ولی باور کن همین که دلتو شکونده کارماشو پس میده اینجوری آدما خدا زودی حق شونو میگیره شاید تو اصلا نفهمی ولی اتفاق می‌افته انشالله حالت خوب میشه

افرینتاپیک آخرم🌱

صلوات فرستادم💗