2777
2789
عنوان

رفتم کار تو املاک و

104 بازدید | 8 پست

نمیدونم چجوری مشتری پیدا کنم همکارام باهام خوب نیستن لطفا لطفا کمکم کنید چجوری فایل ملکو براش مشتری بیارم دوس دارم دهنشون بسته شه توروخدا دوس دارم اینایی ک مسخرم میکنن و میگن تو نمیتونی مشتری بیاری دهتشون بسته شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید بری میدانی تحقیق کنی 

واحد های خالی تو هر کوچه ای رو ذخیره کنی و فایل کنی زرنگ و نترس باشی

املاکی مث ماهی گیری هس هم باید کرم جمع کنی هم ماهی دورت قلابت رو ب بزرگ‌ترینش بندازی 

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

باید بری میدانی تحقیق کنی واحد های خالی تو هر کوچه ای رو ذخیره کنی و فایل کنی زرنگ و نترس باشیاملاکی ...

از کیا بپرسم

که کدوم ملک خالیه 

لطفت راهنماییم کن اطلاعاتت خوبه

مشتری از کجا بیارم شماره مشتریو

از کیا بپرسمکه کدوم ملک خالیه لطفت راهنماییم کن اطلاعاتت خوبهمشتری از کجا بیارم شماره مشتریو

مثلا هر روز سر یه تایمی زنگ واحد هایی ک میدونی تازه ساخت هس رو بزن پرس و جو کن ببین واحد خالی هس یا ن 

بعد شماره مالک رو گیر بیار 

بعد برو یه املاک درست حسابی ک مدیر آموزش بده با اون بری واحد نشون مشتری بدی با ۴ تا همکار شریکی معامله کنین 

املاکای گشنه گدا نرو املاک کفی نرو

جایی ک لباس فرم می پوشن همه محترمن یاد میدن شروع کن

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾