2777
2789

اول فک کردم دارم اشتباه میکنم بعد که زنش صدا زد کامی مطمئن شدم

یه ماشینه پارک بود منم تو تاکسی پشتشون بودم بعد شیشه ها پایین بود، یه خانمه از ماشین پیاده شد درومحکم کوبید شوهرش که سمت شاگرد نشسته  بود داد زد سرش خیلی بلند ، خانمه گفت بسه کامی بعد پیاده شد دیدم کامبیز دیربازه  رفت خودش پشت فرمون نشست  

تاحالا سلبریتی ندیده بودم الحق خانمه چه خوشکل بود

خوش ب سعادتت ک دیدی

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بازیگریه چندتایی دیدم یکی توبازاربزرگ مغازه داره توفیلم متهم گریخت بازی میکردپلیس یکی هم دانیال حکیمی خونه اش توپونک تهران روبروخونه دخترخالمه خونه که نه بگم یه برج بزرگ باحیاط خیلی بزرگ یکی هم شهرام عبدلی خدابیامرزروتوفرودگاه دیدم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
خب اینا هم ادمن عصبی میشن بحث میکنن میخندن گریه میکنن دعوا میکنن . استثنا که نیستن

ببشترین طلاق رو دارن اگه دعوا نکنن عجیبه 😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز