2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم بخاریا رو جمع کردیم  گرم بود الان بادی و بارونی خنکه نه در اون حد بخاری بخایم ولی خب  این چه وضعشه من لباس تابستونیام در اوردم 😅

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

شوفاژ روشنه و جوراب پشمی تو پام 🥶

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

وای ترو خدا چه بد انشاالله اونجام بباره من شنیدم این گردو و خاک بخاطر خشکیه تالابیه که سرچشمش رو تر ...

به خدا به زور داریم نفس میکشیم آره به خاطر خشکیه خاکش از عراق و عربستان اومده همه مریض میشیم اصلا نمیتونیم نفس بکشیم ای خدا

به خدا به زور داریم نفس میکشیم آره به خاطر خشکیه خاکش از عراق و عربستان اومده همه مریض میشیم اصلا نم ...

ای بابا حالا یقه کیو بگیریم 

کاش بشه یکاری کرد بارون مصنوعی و ....

نمی‌تونید جا به جا شید ؟ یا مسافرت 

ای وایخدا به دادتون برسه

والا آبجی بنده باید بداد برسه که نمی‌رسه عین خیالشونم نیست که مردم خوزستان چقدر تو عذابن تو اوج گرما بی برقی الآنم که طوفان گردو خاک