2777
2789

خودم زیاد سخت گیر نیستم ‌‌...همینکه اعتقاداتش بهم نزدیک باشه و به لحاظ مالی بتونه شرایط رو فراهم کنه و خانواده اش اهل دخالت و اذیت نباشن کافیه ...اما مامانم سخت میگیره

میخواد  از همممه نظر با طرف هم کفو باشیم 

مثال میزنم ....مثلا اگه بابای من کارمند بازنشسته اس و پدر طرف تحصیلات چندانی نداره و مغازه داره و وضع مالیش زیاد خوب نیست،،،،،قبول نمیکنه

خب نمیشه که یه نفر همه چی رو با هم داشته باشه..

اون زمان که نوجوون بودم تعریف میکرد که مادربزرگم سخت گیری میکرده برا ازدواج مامانم و خاله هام....بعد مامانم غر میزد میگفت مامانبزرگت مغرور بوده و فلان 

اما حالا که فکر میکنم خودشم داره پاشو میذاره جا پای مامانش ....

نمیدونم شایدم من اشتباه فکر میکنم....

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

حق داره 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترا شبیه مادرشون میشن بخدا سن ات بره بالاتر خودتم شبیه همین اخلاقای مادرت میشه اخلاقات ببین کی‌گفت ...

آفرین بشددت قبول دارم .

خیلی اوقات به رفتارای خودمم ک دقت میکنم میبینم ۹۰ درصد حرکات و رفتارم با مردم و....کاملا شبیه مامانمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

حق داره

چرا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا شبیه مادرشون میشن بخدا سن ات بره بالاتر خودتم شبیه همین اخلاقای مادرت میشه اخلاقات ببین کی‌گفت ...

وای نگووو مامان من خیلی سادس ازکاراش بدم میاد نمیخوام مثل مامانم باشم🥺

خانواده مهمه ولی نه در این حد که جز به جز عین هم باشینبیشتر تمرکز رو داماد باشه مه ادم سالم و با معر ...

آره واقعا خانواده خییلی مهمه 

ولی همینکه اهل دخالت و اذیت نباشن کافیه 

وقتی پسره اخلاقش خوبه سر به راهه و شاغل هم هست 

چرا باید بخاطر شغل و تحصیلات مامان باباش کنسل بشه 

😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای نگووو مامان من خیلی سادس ازکاراش بدم میاد نمیخوام مثل مامانم باشم🥺

منم نمیخواستم ولی سنم بالاتر رفت شبیه خودش شدم به خصوص تو زندگی زناشویی و تربیت فرزند خیلی شبیه مادرامون میشیم

خودت بمیر هوا خواه ات نمیره

آره واقعا خانواده خییلی مهمه ولی همینکه اهل دخالت و اذیت نباشن کافیه وقتی پسره اخلاقش خوبه سر به راه ...

موافقم باهات خودت اگه مورد خوبی بود اصرار کن بگو دسش دارم

مامان من کلا دوس نداشت ازدواج کنم ولی من خودم رو تصمیم درستم پافشاری کردم و مجبور شدن قبول کنن سالها پیش بود البته 

موافقم باهات خودت اگه مورد خوبی بود اصرار کن بگو دسش دارممامان من کلا دوس نداشت ازدواج کنم ولی من خو ...

مامانم یه حرفایی میزنه آدم میترسه 🤦🏻‍♀️

میگه کسی که بدون رضایت پدرمادرش ازدواج کنه و دلشونو بشکنه... مشکلات زیادی سر راهش قرار میگیرن... فلان میشه بهمان میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم یه حرفایی میزنه آدم میترسه 🤦🏻‍♀️میگه کسی که بدون رضایت پدرمادرش ازدواج کنه و دلشونو بشکنه.. ...

نه اینا همش حرفه پدر مادر من عاشق همسرم شدن و به اعتراف خودشون بهترین دامادشون بود

چقد بچه های مارو مظلوم با میارن که از همچی بترسن و بی اجازه پدر مادر اب نخورن

و بچه ها ترسو میشن و هیچوقت شجاعت لازمو تو زندگیشون ندارن

تو جسور وقوی باش دختر گلم

نه اینا همش حرفه پدر مادر من عاشق همسرم شدن و به اعتراف خودشون بهترین دامادشون بودچقد بچه های مارو م ...

چه عالی عزیزم خدا همسرتونو حفظ کنه براتون  🍃

آره تصور کن مامانم از نوجوونیم همش میگفت تا الان که بیست سالمه تو وجودم این حرفش نهادینه شده 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم ادمی بودم که قبل ازدواجم اصلا بحث مالی برام مهم نبود و تو ۶ ۷ ماهی که جدی برای ازدواج رفتیم و اومدیم حتی یه بارم راجب درامدشون نپرسیدم خودشون یه چیزایی گفتن 

ولی الان بعد دوسال رابطه و یه سال عقد تو یه سری چیزا کم اوردم میگم کاش این مسئله رو بیشتر جدی میگرفتم چون واقعا بدون پول زندگی ممکن نیست الانم خیلی دوسش دارم برگردم عقب بازم باهاش ازدواج میکنم اما از اول حواسمو به یه سری چیزا جمع میکنم حالا فقیرم نیستا فقط یه کم مدل خرج کردنمون فرق داره خیلی دو دوتا چارتا میکنه