2777
2789

دیشب عقد داییم بود مراسم خودمونی خونه مامان بزرگم بودیم مادرشوهرم هم دعوت بود

از وقتی اومد هی گفت میخوام برم خونمون شوهرم گفت مادرم خونه تنهاست نذار بره گناه داره یکم بشینه حال و هواش عوض شه

هی گفتم بشین نرو

تا حدودای ساعت ۸ داشتیم سفره شام میچیدیم 

زن دایی جدید داشت به زن دایی بزرگم صحبت میکرد به شوخی پز میداد میگفت ببین مادرشوهر من خوبه نمیذاره من کار کنم ظرف بشورم تو کار کن ظرف بشور من برگشتم ب زن دایی جدید چشمک زدم خندیدم گفتم سمانه جون تازه اولشه صبررر کن باید بیای ظرف هم بشوری 

یهو مادرشوهرم وسط جمع برگشت ب من گفت مگه من چیکارت کردم😳همممه ساکت شدن خودمم هنگ

گفتم چی؟ گفت مگه من چیکارت کردم میگی تازه اولشه گفتم من کاااری به تو ندارم داشتم به سمانه حرف میزدم 

گفت من فکر کردم به من تیکه انداختی 

گفتم من اصلا کاری به تو ندارم اگر بخوام چیزی بهت بگم ب خودت میگم تو جمع تیکه بهت نمیندازم تو اونجا نشستی من اینجا اصلا کاری بهت ندارم که من

زن داییا گفت نه حاج خانم این که به تو نبود داشت با سمانه شوخی میکرد

یه ربع ساعت بعدش هم قهر کرد گفت میخام برم خونم بدون شام رفت

وای دارم خفه میشم جلو همه اون جمعیت ابرومو برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ از دست مادرشوهرا همیشه همینن خودشون هرچی دوس دارن میگن حالا ما یه چیزی بگیم اینقده بزرگش میکنن که نگو

به جز استارتر لطفا کسی جواب من و نده من واسه تو پیام نذاشتم هرچی میگم به خودم مربوطه

والا گفتیم احترام بذاریم بهش نره تو خونه تنهابشینه

اینا میفهمن احترام چیه همین خانوم الان میره سره شوهرتو پرمیکنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
والا گفتیم احترام بذاریم بهش نره تو خونه تنهابشینه

میذاشتی بره هم خودش و پسرش میگفتن مادر منو از سر خودشون باز کردن

مادرشوهرت بدتر آبروی خودش رو برد بهتر شما به عروسات پز مادر خودت رو بده بگو شانس. آوردین که گیر مادرشوی مثل مال من نیفتادین  

همینجوری گفتی من با تو نبودم چیکار به تو دارم؟ خیلی زشت و بی ادبانه حرف زدی 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️