2777
2789

من خودم ذکر و عبادت،مدتیشن،یوگا،رقص 

خیلی حالمو بهتر میکنن

😍دلم میخواد کتاب هم بخونم اگه کتابی در مورد رشد شخصیتی،روحی،ذهنی و... سراغ دارید معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین خاصی ندارم🥲 برام دعا کنید بی حوصله و افسرده ام

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
منم جدیدا یوگا رو اضافه کردم به روتینم و خیلی خوبههههبجز این برنامه ورزشیمم تغییر دادم و باهاش اوکی ...

ببخشید من دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم آیا یوگا برای من مفید ه ؟ 

کسی رو دیدید با این مشکلات بیاد یوگا ؟

دعا کردن واسه ظهور امام زمان😁 ماه رمضون که خیلی زیاد کردم الانم موقع اذان و هروقت بارون بیاد هرچند ...

عزیزم اول وابسته خدا شو و بجز امام مهدی به بقیه ی امامان و رسول خدا متوسل شو اینجوری خیلی بهتره🥹🫶

ببخشید من دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم آیا یوگا برای من مفید ه ؟ کسی رو دیدید با این مشکلات بیاد ...

بله عزیزم 

ولی وقتی رفتید کلاس حتما بگید دیگه خود مربی حرکات مخصوص این مشکلات بهتون میده هم دیسک تون خیلی بهتر میشه هم حال روحی روانی تون 

یوگا بیشتر حالت درمانی داره برای مشکلات جسمی و روحی روانی 

ببخشید من دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم آیا یوگا برای من مفید ه ؟ کسی رو دیدید با این مشکلات بیاد ...

حتنا باید زیر نظر مربی باشید چون آسیب دارید ولی در کل یوگا بهترین ورزش برای دیسک هستش چون باعث میشه تنش و فشار اون ناحیه کمتر بشه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

عزیزم اول وابسته خدا شو و بجز امام مهدی به بقیه ی امامان و رسول خدا متوسل شو اینجوری خیلی بهتره🥹🫶

نفهمیدم چرا؟ 

امام مهدی میگن نیاز داره ما دعا کنیم برای ظهورش 

کاربری دست دو نفره

روتین خاصی ندارم🥲 برام دعا کنید بی حوصله و افسرده ام

منم تا دیروز اینجوری بودم ولی از امروز صبح یهویی تصمیم گرفتم تغییر کنم😍

تو هم یکم استراحت کن بعدش شروع کن به ساختن یه روتینی که حالتو بهتر میکنه