2777
2789
عنوان

مادر بد قلق

39 بازدید | 5 پست

مادرم ۸ دوز آنژیو کرده هی میرم غذا مبپزم ظرفی کاری باشه میکنم میام 

دیشب گفت بمون گفتم برم فردا میام میمونم امشب مرغ گوشت خریدم میگنده شوهرمم گفت بربم خونه خودمدن بخوابیم

از اونور از صبح گفته ساعت ۴ اینجا بیا حتما بیا ۱۰۰بار زنگ زده گفتم چشم میام 

دست آخر الان‌ پسرم شیرینی میخواست من قائم کردم تو ی ظرف دیگه که نخوره چون ۲تا خورده خامه ای براش خوب نیست بیشتر.

هی میگه وردار اون شیرینی ها رو اومدم میگم من قایم کردم دیگه نگو میفهمه هست بهانه میگیره..

برگشته میگه نمیدونم کی بهت گفته بیای اینجا میگم خودت مبگه نه والا من نگفتم ایتقدر راحت میگه من نگفتم بخدا از صبح ک چشم باز کردم تا عصر هی گفته بیا دوستام میان بیا نمیتونم پذیرایی کنم بیاد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بده از این واژه استفاده کنم اصلا دستم براش نمک نداره غذا میپزم میفرستم براسون اکثر اوقات  یا میرم میپزم

دیشب گفت ماهی دوست دادم خریدم بردم 

هرکار کنم اصلا به چشمشنمیاد

هستید دوستان

نظرتون بگید 

واقعا نمیدونم چی درسته 

از اونورم فشار خودم رفته بالا خودش میدونه 

هربار قبل عملم میفهمه شوهر من شیفته لج میکنه ک من برگردم خونه خودم

شوهرم ک هست میگه تو بمون