2777
2789
عنوان

بگین چهره ام چطوره 📸🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست
بستگی داره چیز هایی که توصیف کردی روی صورتت هم خونی داشته باشه ولی به احتمال زیاد زیبایی و نیاز به ه ...

آره تناسب خیلی مهمه 

می‌دونی حس میکنم لبام نسبت به اجزای صورتم کوچولوئه😂😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره تناسب خیلی مهمه می‌دونی حس میکنم لبام نسبت به اجزای صورتم کوچولوئه😂😭

مطمینی تحت تاثیر اینستا نیست؟ پشیمون نشی 

مثلا من اگه بخوام صورتمو توصیف کنم میگی هیچیش به هم نمیخوره ولی تناسبش خوبه و از چهره ام راضیم برامم اصلا مهم نیست که الان لب بزرگ مد شده

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
مطمینی تحت تاثیر اینستا نیست؟ پشیمون نشی مثلا من اگه بخوام صورتمو توصیف کنم میگی هیچیش به هم نمیخوره ...

آره حرفت کاملا درسته 

به بقیه میگم میگن اعتماد بنفست پایینه 

ولی خب 

یکم بیبی فیسم 😂😂

شبیه سیزده چهارده ساله ها 😂 17 سالمه 😶😶🤦🏻‍♀️

یعنی راجع به صورتم میگن بی نقضم فقط بیبی فیسم 😐

چندبار مسخره ام کردند.

اونطوری هم کسی نمیگه خوشگلم

میگن ناز و کیوت و اینا 

اسی سخت نگیر هر کی به چهره ی من چیزی بگه جواب شو میدم بعد می بینم طرف ناراحت شده میگم خدا بهم چیزی ن ...

وای 😂😂😂😂

مهم اعتماد بنفسه حالا زیباترین چهره هم داشته باشی وقتی اعتماد بنفس نداشته باشی بدرد نمیخوره.

آره حرفت کاملا درسته به بقیه میگم میگن اعتماد بنفست پایینه ولی خب یکم بیبی فیسم 😂😂شبیه سیزده چهارد ...

چی بهتر از این ؟ 

نه که تو سن نوجوانی و جوانی هستی رقابت با همسن و سالات هم میتونه توی دیدت نسبت به خودت تاثیر گذار باشه ولی به نظرم کاری با خودت نکن تو زیبایی و بی نقص اینو با خودت تکرار کن اینقدر که باور کنی 

بخدا یه مدت دیگه لب ریز مد میشه حالا بیا و درستش کن...

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
چی بهتر از این ؟ نه که تو سن نوجوانی و جوانی هستی رقابت با همسن و سالات هم میتونه توی دیدت نسبت به ...

حرفت درسته کاملا 👌👌👌

سعی میکنم با خودم تکرار کنم حتمااا 

ممنونم ازت بابت پینشهادت 😘🙏🙏🙏💗