2777
2789
عنوان

بالاخره شکمم تخت شد

233 بازدید | 14 پست

وزنم ۵۲ بود قبل عید و یکم زیر شکم داشتم

بعد عید گرفتم شد ۵۵ کیلو و خیلی ترسیدم که نتونم کنترل کنم زیاد تر بشم چون شاید به ذهنی فکر کنید ۵۵ کمه ولی خوب ولش کنم میره ۶۰ بعد رژیم گرفتم اما نه خیلی سخت متوسط رو به سخت گرفتم ورزشای قدرتی و سخت کردم  دور کممر از ۶۵ شد ۶۲ و شکمم تخت شده انقدرر خوشحالم

قدمم ۱۶۵

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاشکی من بتونم یکم خوردنم رو کنترل کنم…

من اعتیاد به پر خوری دارم و خیلیی برام یخت گذشت خیلیی سخت بود خواهر کوچیک دارم جلو شکاات و تنقلات میخوره خیلی جلوی خودمو میگرفتم تا نخورم گاهی اوقات هم یک شیرینی بر میداشتم ولی انقدر عذاب وجدان میگرفتم باز درزش میکردم ۱۰ دقیقه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

چ ورزشی کردین

تتوگوگل زدم ورزش لاغری کل بدن و ورزش لاغری ران زدم درجه خیلی سخت بعد اورد

میخوام وزنمو تا ۵۰ ببرم خوبه بنظرتون اگه تا اینجا ببرم چربی ران و بازو هام میره 

عزیزمم تبریک میگم 😍 منم 63 ام باید 50 شم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

مثلا من امروز بهت بگم

صبح اداره نسکافه و یه ویفر صبحانه خوردم

میان وعده با همکارا رفتیم بیرون هات‌داگ پنیری و نوشابه خوردم

رفتم بازدید یه کاسه بستنی خوردم

اومدم خونه یه ظرف پر زرشک‌پلو با مرغ خوردم

الآن هم یه کاسه پاستا

بعد توقع دارم شکمم لاغر بشه…

😩😩😩😩😩😩

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
چ مدت ورزش کردین و رژیمتون چجوری بودممنون میشم راهنمایی کنین

انگار من هنوز نمیدونم چقدر وزن کم کردم ولی حدود ۲ هفته میشه و رژیمم با اپلیکیشن مانکن هم کالری شماری کردم بجای شامی که خانوادم برنج میخوردن املت اسفناج املت گوجه تخم مرغ اب پز صبحونه و ناهار و حذف کردم چون تایم مدرسه میمر مثلا یاعت ۱۱ یک غذا میخورم تا ساعت ۹ که انگار فستینگ میگیرم یعنی شما تایین میکنی که چند ساعت ۷ و ۸ ساعت از روزو بعد صبحونه فقط اب بخوری  و خیلی تاثیر داره

مثلا من امروز بهت بگمصبح اداره نسکافه و یه ویفر صبحانه خوردممیان وعده با همکارا رفتیم بیرون هات‌داگ ...

وی همیین که کار میکنید و همکاراتون چیزی میخورن واقعا ادم وسوسه میشع

یک لیوان چای با یک حبه قند خیلی سیر میکنه ادمو امتحان کنید

عزیزمم تبریک میگم 😍 منم 63 ام باید 50 شم

ممنون گلم 

امیدوارم توعم بتونی به چیزی که دوست داری برسی

چ مدت ورزش کردین و رژیمتون چجوری بودممنون میشم راهنمایی کنین

هیچ وقت سیر از سفره بلند نشید یکم جا بزارید و اینکه بعد ۱ ساعت از غذا اون حس گشنگی بیاد و شما غذا نخوری معده برای اینکه بتونه انرژی به شما بده از چربی های اضافی بدن استفاده میکنه و انرژی میده برای همین کامل سیر نکنید خودتونو

وی همیین که کار میکنید و همکاراتون چیزی میخورن واقعا ادم وسوسه میشعیک لیوان چای با یک حبه قند خیلی س ...

ببین من وقتی چیزی میخورم از روی گشنگی نیست اصلا

سیر هستم ولی بازم میخورم

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
ببین من وقتی چیزی میخورم از روی گشنگی نیست اصلاسیر هستم ولی بازم میخورم

منم‌عمینطوری بودم موقع فیلم دیدن گوشی بازی میخواستم فقط بخورم سرگرمیم بود ولی خیلی سخت بود خودمو نگه داشتم

ادامسم خیلی خوبه بنظرم هر ۲ ساعت یکی دیگ بخوری چون شیرینیش هست ادم سمت غذا نمیره

مثلا بجای یک وعده غذا چای بریز بیار بخور

نوشیدنی های رژیمی مثله اب پرتقال

اب خیار و اب سیب