2777
2789
عنوان

دایی بی ادبم

169 بازدید | 16 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه مادربزرگ من به مدت 3 ساله سکته مغزی کردن و توانایی راه رفتن ندارن و روی تخت هستن و ما باید 24 ساعته مواظب شون باشیم فامیل ما به دوقسمت تقسیم میشه تنی و ناتنی مادر بزرگم از همسر اولیشون 4 تا بچه دارن و وقتی شوهر اولی فوت میشن با پدر بزرگ من ازداوج میکنن که از پدربزرگ منم بچه دارن ما به نوبت میایم مراقب مادر بزرگم باشیم و 3 سال کامل خودمون مراقبش بودیم و از تفریح و زندگی مون زدیم تا مواظبش باشیم اونم به سختی چون مامان بزرگم کلی حرفه بد بهمون میزنه که یه روزی تصمیم گرفتیم یه پرستار بیاریم که صبح مراقب مادربزرگم باشه و شب خاله و دایی هام بیان شیفت به ترتیب و میرسه به حقوق پرستار ما تصمیم گرفتیم از پول خودمون و یکمی هم از پول مامان بزرگم به پرستار حقوق بدیم و اما دایی ناتنی بزرگم مخالفت کرد و شروع کرد به کلی بی احترامی چرا چون باید پول مامان بزرگم که ارثیه هستو بدیم به پرستار و داییم دنبال ارثیه هستش و این ارثیه مال پدر بزرگ منه و ربطی به دایی و خاله ناتنیم نداره ولی داییم میخاد به ناحق اینو بگیره جدا از این موضوع دایی ناتنیم به دوتا از خاله تنی هام دست زده اونم به منظور بد و کلی کارایه بد دیگم کرده و این شخص به ناحق دنبال ارثیه ای هست که مال پدر بزرگ منه و مطلق به خاله و دایی های تنی منه و این دایی ناتنیم اصلا به این پول نیاز نداره چون پولداره فقط میخاد مارو زجر بده و باهامون بده چون مادر بزرگم اومده با پدربزرگم ازدواج کرده و واقعا ما تو این سه سال کلی سختی کشیدیم واقعا به پرستار نیاز داریم چجوری از دست این دایی ناتنی راحت بشیم

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کل دنیا طرفش باشن. وقتی حق و حقوقی نداره چیزی بهش نمیرسه بزار هر چی خواست دست و پا بزنه

حتما که شکایت میکنیم چون واقعا گند زده به کل فامیل 

خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم شبتون بخیر وشادی

تو زیاد خودتو درگیر نکن. بزار داییا و خاله ها خودشون هر کاری لازمه بکنند. اصلا به فکر زندگی خودت باش مگه وظیفه شماست؟ بهش برسی تازه برگرده حرف بد بهتون بزنه؟ شما که نوه شی از خوشی و زندگی خودت بزنی بعد اون که پسرشه تازه ناراحت بشه چرا واسش پرستار گرفتید چرا داری پول خرجش میکنید ؟ تازه طلبکارم شده؟ 

خودتو درگیر نکن . نترس پای ارث و میراث که وسط باشه کسی از حقش نمیگذره. بوقتش دایی و خاله های تنیت اقدام میکنند. 

خواهش میکنم شب شما هم بخیر. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

تو زیاد خودتو درگیر نکن. بزار داییا و خاله ها خودشون هر کاری لازمه بکنند. اصلا به فکر زندگی خودت باش ...

چشم حتما عزیزم ممنون خیلی خیلی ممنون