2777
2789
عنوان

دایی بی ادبم

169 بازدید | 16 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه مادربزرگ من به مدت 3 ساله سکته مغزی کردن و توانایی راه رفتن ندارن و روی تخت هستن و ما باید 24 ساعته مواظب شون باشیم فامیل ما به دوقسمت تقسیم میشه تنی و ناتنی مادر بزرگم از همسر اولیشون 4 تا بچه دارن و وقتی شوهر اولی فوت میشن با پدر بزرگ من ازداوج میکنن که از پدربزرگ منم بچه دارن ما به نوبت میایم مراقب مادر بزرگم باشیم و 3 سال کامل خودمون مراقبش بودیم و از تفریح و زندگی مون زدیم تا مواظبش باشیم اونم به سختی چون مامان بزرگم کلی حرفه بد بهمون میزنه که یه روزی تصمیم گرفتیم یه پرستار بیاریم که صبح مراقب مادربزرگم باشه و شب خاله و دایی هام بیان شیفت به ترتیب و میرسه به حقوق پرستار ما تصمیم گرفتیم از پول خودمون و یکمی هم از پول مامان بزرگم به پرستار حقوق بدیم و اما دایی ناتنی بزرگم مخالفت کرد و شروع کرد به کلی بی احترامی چرا چون باید پول مامان بزرگم که ارثیه هستو بدیم به پرستار و داییم دنبال ارثیه هستش و این ارثیه مال پدر بزرگ منه و ربطی به دایی و خاله ناتنیم نداره ولی داییم میخاد به ناحق اینو بگیره جدا از این موضوع دایی ناتنیم به دوتا از خاله تنی هام دست زده اونم به منظور بد و کلی کارایه بد دیگم کرده و این شخص به ناحق دنبال ارثیه ای هست که مال پدر بزرگ منه و مطلق به خاله و دایی های تنی منه و این دایی ناتنیم اصلا به این پول نیاز نداره چون پولداره فقط میخاد مارو زجر بده و باهامون بده چون مادر بزرگم اومده با پدربزرگم ازدواج کرده و واقعا ما تو این سه سال کلی سختی کشیدیم واقعا به پرستار نیاز داریم چجوری از دست این دایی ناتنی راحت بشیم

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا کل دنیا طرفش باشن. وقتی حق و حقوقی نداره چیزی بهش نمیرسه بزار هر چی خواست دست و پا بزنه

حتما که شکایت میکنیم چون واقعا گند زده به کل فامیل 

خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم شبتون بخیر وشادی

تو زیاد خودتو درگیر نکن. بزار داییا و خاله ها خودشون هر کاری لازمه بکنند. اصلا به فکر زندگی خودت باش مگه وظیفه شماست؟ بهش برسی تازه برگرده حرف بد بهتون بزنه؟ شما که نوه شی از خوشی و زندگی خودت بزنی بعد اون که پسرشه تازه ناراحت بشه چرا واسش پرستار گرفتید چرا داری پول خرجش میکنید ؟ تازه طلبکارم شده؟ 

خودتو درگیر نکن . نترس پای ارث و میراث که وسط باشه کسی از حقش نمیگذره. بوقتش دایی و خاله های تنیت اقدام میکنند. 

خواهش میکنم شب شما هم بخیر. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

تو زیاد خودتو درگیر نکن. بزار داییا و خاله ها خودشون هر کاری لازمه بکنند. اصلا به فکر زندگی خودت باش ...

چشم حتما عزیزم ممنون خیلی خیلی ممنون