2777
2789

ما چند تا خانمیم بچه هامون تو یه رنج سنین

و باهم دوست شدیم

بعد ۳ نفر از ما بچه هامون یه مدرسه میرن

صبحا یکی از مامانا میبره

بعد از طهرا من میارمشون

اون یکی مامانه هم شاغله ماشینم نداره

گاهی وقتا صبحا با اسنپ بچه هارو برده فقط

در حد تو این یک سال شاید ۱۰ بار برده

بقیش یا من و این یکی دوستمون بوده

بعد من ۳،۴ بار مهمونی گرفتم و خیلی خوب پذیرایی کردم

اون یکی دوستمونم همینطور

ولی این یکی که گفتم شاغله و ماشین نداره اولین بار بود مهمونی میگرفت

اولا که خونش نگرفت

داخل مهد ساختمون که مشاعه گرفت اون هیچی حالا

بعد ما وارد شدیم نیومد جلو سلام و خوش اومد

همونجا که واستاده بود سلام کرد

من رفتم جلو دست دادم و تبریک گفتم

بعد نشستم 

کلا یه کلمه با ما که مهموناش بودیم حرف نزد

غذاهاشم سالاد ماکارونی و بندری و فلافل بود و انقدر کم بود که نصفمون تقریبا هیچی نخورد

بعد چای هم نیاورده بود کلا

موقع کیک من گفتم کاش چای بود

یکی از دوستامون گفت الان میرم چایسازمو با چای میارم

رفت اورد

بعد این خانمه بهش گفته بود لیوان نیست اینجا

به پسرش گفته بود ۶ تا لیوان بیاره

حالا تعداد ادم بزرگا ۱۲ نفر بودیم

بعد به همین دوستم که جای آورده بود گفته بود از همون ور چای بگیر بقیه هم لیوانا خالی شد بشورن بخورن

یعنی انقدر پررو

بعد هی کیگفت ایشالله دیگه چاییشونو خوردن بریم دیگه خدا بخواد

خیلی خیلی سرد و بد رفتار کرد

حالا کاملم نگفتم

اون یکی دوستمون که همیشه بچه هارو میبره خیلی بهش برخورد

چون صبحشم با این سرسنگین بوده و تحویلش نگرفته بود

هیچی خلاصه دوستم بهش پیام داد من ناراحت شدم از این رفتارا و به نظرم داره حرمتا از بین میره بهتره بعد از این هرکس مسوول بردن و اوردن بچه ی خودش باشه

من عکسهاتون رو دیدم قشنگ بود مخصوصا رنگ موهات😅😅😅 🥰🥰🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد اون جوابی که داده بود این بود

منم این مدت بچه هارو چند باری بدون منت بردم و آوردم و ما انقدر بالغ هستیم که تو عالم همسایگی باهم اینجوری نکنیم و ...

ولی باشه من به تصمیمتون احترام میذارم

بعد به من پیام داد

که نظر توام همینه

منم گفتم با توجه به ناراحتی های به وجود اومده بله نظر منم همینه

بعضیا بویی از احترام و حرمت نبردن

خیلیم پرو تشریف دارن ..

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ما دقیقا همین مشکلو داریم امسال رو گفتم هرجور باشه به پایان میرسونیم چون ۵ هفته مونده اما از سال جدید بچه خودمو تنها میبرم میارم نوکر مردم که نیستم خدایی 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
به نظر اداب اجتماعی بلد نیست

نه من میدونم مشکلش چی بود

من و اون یکی دوستم و یکی دیگمون باهم داشتیم میرفتیم بیرون شهر دو روز قبل این تولد

این اتفاقی مارو باهم دید

این از اون موقع سرسنگین شد