2777
2789

دفعه ی پیش با دست شستم خیلی سنگین شد..الان میترسم دکمه و زیپ و..کنده بشه یا درزش باز بشه..

شما چجوری میشورین

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...گوشهایم را می‌گیرم.. چشم هایم را می بندم..زبانم را گاز میگیرم..ولی حریف افکارم نمی شوم..چقدر دردناک است فهمیدن..خوشبحال عروسک آویزان به آینه ی ماشین! تمام پستی بلندی های زندگی اش را فقط می رقصد..کاش زندگی از آخر به اول بود..پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم‌..سپس کودکی معصوم میشدیم ودر نیمه شبی با نوازش های مادر آرام می مردیم...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ماشین لباسشویی میشورم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اره بشور. زیپ و دکمه هارو ببندد و بر عکس کن لباسو و جوری که داخلش به بیرون باشه.. بنداز تو ماشین لباسشویی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

من همیشه تو ماشین میندازم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ممنون از همه 

میندازم توی ماشین 

باحداکثر آرا خخ

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...گوشهایم را می‌گیرم.. چشم هایم را می بندم..زبانم را گاز میگیرم..ولی حریف افکارم نمی شوم..چقدر دردناک است فهمیدن..خوشبحال عروسک آویزان به آینه ی ماشین! تمام پستی بلندی های زندگی اش را فقط می رقصد..کاش زندگی از آخر به اول بود..پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم‌..سپس کودکی معصوم میشدیم ودر نیمه شبی با نوازش های مادر آرام می مردیم...