2777
2789
عنوان

اونایی که چند سال پشت کنکور بودید

290 بازدید | 30 پست

به نظرتون ارزششو داشت ؟ به هدفتون رسیدید؟

من امسال سال اول پشت کنکور بودنم بود  

خوندم ولی حالا که رسیدم به مرور و جمع بندی کم اوردم .

یه مدت هم پیوسته نخوندم بخاطر همین مطمئنم امسال به هدفم نمیرسم

به نظر شما ارزششو داره بمونم؟  درسم تو مدرسه عالی بود ولی پارسال بخاطر اشتباه خوندنم نتیجه بد شد . مطمئنم امسالم بخاطر کم خوندنم نمیشه 

با اینکه  امسال هم صفر نیستم و پایم خوبه . اصلا تمرکز و انگیزه ی مرور و ندارم خیلی گمراهم 

نمیدونم چیکار کنم

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فایده نداره پشت موندن سال به سال بدتره

خب وقتی امسال قبول نمی‌شیم چیکار کنیم؟

بالاخره استارت حال خوبم و کمک کردن به خودم خورد 😍دوست دارم به زندگیم برسم به دور از مجازی و با حال خوب خداحافظ نی نی‌ سایتی ها ❤️ 

سال اولمه

بازم نشه میمونم هدفم بزرگه اگر راحت بود که همه میرسیدن🥲♥️

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

منم شرایطم مثل تو🙂

😭خیلی بده واقعا نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم واسه امسال یا شروع کنم واسه سال بعد

حتی درس خوندن یادم رفته

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

😭خیلی بده واقعا نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم واسه امسال یا شروع کنم واسه سال بعدحتی درس خوندن یادم ر ...

منم باورت میشه الان اصلا نمی‌دونم چی بخونم چیکار کنم فقط نهایی بخونم یا نه 

بدتر از همه جواب خانواده مو چی بدم؟

بالاخره استارت حال خوبم و کمک کردن به خودم خورد 😍دوست دارم به زندگیم برسم به دور از مجازی و با حال خوب خداحافظ نی نی‌ سایتی ها ❤️ 

خب وقتی امسال قبول نمی‌شیم چیکار کنیم؟

این دوماهو بخونین ۷۰ ۸۰ روزه بالخره که یه چیزی قبول میشین هر جور شده برین دانشجو فوقش اگه تو اون رشته حالتون خوب نبود انصراف میدی

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی

من امسال دوازدهمیم و شرایط تورو دارم میشه راهنماییم کنی

اگه واسه کنکور هیچی نخوندی ولش کن بشین فوکوس کن رو نهایی هات

منم باورت میشه الان اصلا نمی‌دونم چی بخونم چیکار کنم فقط نهایی بخونم یا نه بدتر از همه جواب خانواده ...

منممم همین طور

بستگی به خودت و استقامتت داره و اینکه چقدر هدفت برات مهمه. 

گاهی اوقات هدف مهمه اما طرز تلاش کردن اشتباهه و اصولی تلاش نمیکنیم، گاهی اوقات راه های دیگه وجود داره برای رسیدن به هدف. 

بنظرم تا اینجا تلاش کردی، یکم بیشنر نمونده، دووم بیار اگه نتیجه دلخواهت رو نداد راه های دیگه رو امتحان کن، یا اینکه درست تر تلاش کن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

این دوماهو بخونین ۷۰ ۸۰ روزه بالخره که یه چیزی قبول میشین هر جور شده برین دانشجو فوقش اگه تو اون رشت ...

خب من مطمئنم تو اون رشته حالم قرار نبست خوب باشه 

یک سال از عمرم بره بعد برگردم دوباره همین نقطه؟