2777
2789
تازه در باره کاهو سکنجبین و قلیون و سبزه و اخر هفته وسبخ کبابو اب شنگولیو دشت ارژن جوک نساختن خیلیه ...

وای ای گفتی دلم کشید اش کارده سر فلکه ی دانشجو  😣

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه والله تازه به نظرم خیلی بهشون لطف کردن ابروشون رو بیشتر ازین نبردن    

😃😃😃😃😃

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
وای ای گفتی دلم کشید اش کارده سر فلکه ی دانشجو  😣

عه من دلم بستنی سنتی پشت زندان میخواد...اش سبزی ...وای میدونی من شاید ۱۵ ساله شیراز نرفتم ..دلم پر میزنه براش

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

وای چرا من نشستم 😂😂😂😂😂معلومه خستمه😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم خوابم نمیبره صدای نفس کسیدن منظم شوهرم میاد میگم خوش به حالش چه عمیق خوابیده

شوهر من خر و پفففف میکنه عجیب

مگه میذاره بخوابم؟؟خواب7پادشاه می بینه

خوشبحالشوووون

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اقا تو این عکسم من اخرصفم قبول نیس. لااقل تو تصورات بزارید زبر و زرنگ باشم این جلو ملو ها

آخه شما اون ور زندگی می کنین مگه از سمت چپ شروع ب نوشتن نمی کنن شمام از سمت چپ اولین نفری😆

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
عه من دلم بستنی سنتی پشت زندان میخواد...اش سبزی ...وای میدونی من شاید ۱۵ ساله شیراز نرفتم ..دلم پر م ...

عزیزم زود بیا تا خودم ببرم بگردونمت  😍😍😍😍