2777
2789
عاقا این دیگ خیییلی سنتی شدددد.... کاش واسه مام اونجوری بود اما منتها با ۴پایه کرسی ساختیم😂😂😂😂 ...

😂😂😂😂لنگه کفش در بیابان غنیمته😂😂😂😂

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ناراحتی خوابم نمیبره.😕

نم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خیلی تنبلی تو 😂😂 الگوی من باش 

والله من حال ندارم الگوی کسی باشم اگ علاقه مندی خودت الگو برداری کن از روم .   قانون اول روز ا خوب استراحت کن که شبا خوب بخوابی ..قانون دوم ...بغل تختت یه مبل بزار که از خواب پاشدی روش استراحت کنی قانون سوم . هروقت بهت حس کار انجام داد ن دست داد چن لحظه تامل کن که این حس کاذب از بین بره 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
والااااا بوخوداااااا..... لامپ ۱۰۰ بقدری ام گرمههههه پامو تند تند پلت میکنم بیلون😶😶😶😶😶

منم یه سال دانشجو شمال بود گازمون چندین روز قظع شده بود با لامپ کرسی درست کرده بودم خیلی م خوب بود ..ولی یکم نکات امنیتی داره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬